Prima pagină » Cancan » Motivul pentru care Daniela Iliescu nu a participat la cununia lui Iancu Sterp. Fratele mai mic al lui Culiță a recunoscut tot

Motivul pentru care Daniela Iliescu nu a participat la cununia lui Iancu Sterp. Fratele mai mic al lui Culiță a recunoscut tot

23 oct. 2024, 12:09,
Redacția BZI în Cancan

S-a aflat motivul pentru care Daniela Iliescu nu a participat la cununia civilă a lui Iancu Sterp, care s-a căsătorit cu Denisa Coțolan. În ziua evenimentului, Culiță Sterp a avut de onorat un contract artistic, drept pentru care nu a putut fi prezent. Iar Iancu Sterp, recunoscând anumite tensiuni din familia sa, a dat de înțeles că nu a insistat asupra invitării Danielei Iliescu>

Culiță Sterp nu a reușit să participe la cununia fratelui său din motive legate de un contract artistic. Astfel, Daniela Iliescu, împreună cu fiul lor, Milan, nu au fost nici ei prezenți. Daniela a transmis un mesaj pe rețelele sociale, ceea ce a provocat speculații și un val de comentarii din partea fanilor și urmăritorilor, potrivit Cancan.

Motivul pentru care Daniela Iliescu nu a participat la cununia lui Iancu Sterp

Iancu Sterp a oferit recent detalii despre tensiunile din familia sa, în special în legătură cu absența Danielei Iliescu de la cununia civilă, un moment semnificativ în viața sa. Evenimentul, care a avut loc alături de prieteni și membri ai familiei, a fost marcat de controverse datorită lipsei lui Culiță Sterp și a partenerei sale de viață.

Fratele mai mic a lui Culiță a recunoscut că în relațiile de familie sunt normale neînțelegerile, mai ales între femei, dar nu ar trebui să afecteze legăturile dintre membrii familiei. A anticipat că Daniela nu va veni fără Culiță, motiv pentru care a decis să nu insiste asupra participării ei, pentru a evita o situație incomodă.

„Foarte multă lume a creat un întreg scandal pe tema asta, că nu a venit Daniela şi Milan la cununie pentru că Culiță a fost plecat. Ei bine, scandalul ăsta a fost creat pe internet de unii oameni, în realitate între noi nu este niciun scandal, nu în familia noastră. Poate există unele neînțelegeri, mai mult între femei, voi femeile sunteți, în general, mai arțăgoase, dar nu este un scandal cum l-ați creat voi pe rețelele de socializare.

Pe scurt, eu am chemat pe toată lumea la cununie, l-am chemat și pe Culiță, pe Geta, pe Ileana şi, când i-am chemat pe ei, era logic că fiecare trebuie să vină cu familia, nu m-am apucat să sun pe fiecare în parte. Dacă am chemat-o pe Geta, nu m-am apucat să-l sun şi pe Sebi”, a spus Iancu Sterp.

Culiță Sterp, absent motivat

În cadrul acestui eveniment, atmosfera a fost marcată de bucurie pentru tinerii însurăței, însă absențele au fost resimțite. Prietenii și familia au dorit să fie alături de Iancu și Denisa Coțolan, dar au fost nevoiți să ia în considerare lipsa unor membri importanți ai familiei: Culiță și Daniela.

„Culiță mi-a spus că are cântare luată atunci și nu are cum să se facă de minune la oamenii ǎia, cânta și în altă țară, deci nu avea cum să ajungă. Atunci i-am zis că nu-i nimic pentru că o să fie prezent la nuntă și la cununia religioasă. Nu m-am gândit că ar trebui să o chem pe Daniela separat, nici prin cap nu mi-a trecut, știam că nu o să vină fără Culiță și are unele neînțelegeri cu Geta, Ileana, mama, dar sunt niște neînțelegeri mici, banale, din punctul meu de vedere.

Eu am vorbit cu ea, a lăsat un comentariu că n-a fost chemată și i-am spus că nu e în regulă comentariul, pentru că ea știe clar că nu ar fi venit fără Culiță și, într-adevăr, şi-a cerut și ea scuze și a zis că a fost un impuls de moment. (…) Părea, din ce am citit eu, ca și cum noi nu am vrut-o acolo. Eu mi-aş fi dorit din toată inima să fi fost și ea cu Milan acolo, doar că am știut că nu se poate și atunci nu am forțat”, a mai spus Iancu Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`