Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a lipsit de la cununia civilă și religioasă a tatălui ei. „Nu am reușit”

Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a lipsit de la cununia civilă și religioasă a tatălui ei. „Nu am reușit”

24 aug. 2024, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil și religios, vineri, 23 august. Evenimentul a fost unul discret, iar petrecerea de nuntă va avea loc la anul, când sute de invitați vor fi prezenți. Carmina, fata cea mare a prezentatorului TV, în vârstă de 22 de ani, a lipsit de la cununia civilă și religioasă a tatălui ei și a explicat de ce s-a întâmplat asta.

Influencerița în vârstă de 22 de ani a mărturisit că nu a reușit să ajungă la eveniment, cu toate că a primit invitație.

Carmina a dezvăluit că nu a putut să fie prezentă pentru că avea de onorat un proiect, motiv pentru care i-a fost imposibil să ajungă.

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei.

Am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full”, a declarat Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, pentru ciao.ro.

Carmina a mai ținut să precizeze că va fi prezentă la petrecerea de nuntă. Fiica lui Liviu Vârciu, din relația cu Ami Teiceanu, își dorește să fie alături de tatăl ei și de Anda Călin, soția acestuia.

„A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el”, a mai spus tânăra, mai arată sursa menționată anterior. Artistul și partenera sa de viață au făcut nunta după o relație de 8 ani.

Anda Călin declara în urmă cu doi ani că își dorește o nuntă mică, în schimb, Liviu visa la ceva mai mult. Se pare că în cele din urmă au ajuns la un numitor comun și au făcut pasul cel mare.

„Nu este vorba că nu vreau, nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord. Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus «DA» de când ne-am cunoscut”, a declarat Anda Călin, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *