Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea sunt scumpi la vedere! Vedeta a dat din casă

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea sunt scumpi la vedere! Vedeta a dat din casă

11 sept. 2021, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au o relație de lungă durată și sunt părinții unui băiețel superb, însă… foarte rar se afișează împreună. Carmen Brumă a dezvăluit motivul pentru care preferă să nu-și expună relația cu Mircea Badea.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se sprijină necondiționat, iar de când au devenit părinți sunt împliniți întru totul.

Ambii sunt persoane publice și nu sunt străini de lumea mass-media, însă… foarte rar apar împreună la evenimente mondene. Carmen Brumă a mărturisit că aceasta este modalitatea ei și a lui Mircea Badea de a-și proteja relația.

”Este o atitudine pe care o avem de foarte mulți ani, nu ne-a plăcut niciodată să ne expunem și să vorbim exagerat despre noi doi. Consider că fiecare are o personalitate foarte bine definită în zona asta media și nu aveam de ce să ne promovăm foarte mult relația asta de cuplu. Mie nu mi-a plăcut niciodată și nici lui. E, să zicem, modalitatea noastră de a ne proteja relația într-o lume în care există din ce în ce mai puține relații de lungă durată”, a mărturisit Carmen Brumă.

Formează un cuplu de mai bine de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă.

Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *