Prima pagină » Radio » Actualitate » Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat. Ce spune despre relația cu Victor Slav

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat. Ce spune despre relația cu Victor Slav

06 iun. 2023, 10:25,
în Radio

Bianca Drăgușanu surprindea pe toată lumea în toamna anului trecut, după ce a înscris-o pe Sofia, fiica ei, la o școală de stat. Atunci, în prima zi de școală, ea și Victor Slav, fostul soț, s-au pozat împreună cu fetița lor. Deși s-au despărțit, Bianca Drăgușanu susține că au în continuare o relație bazată pe respect de dragul Sofiei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță absolut superbă, micuța Sofia. După un timp, părinții ei au ajuns inevitabil la despărțire, însă au în continuare o relație bazată pe respect de dragul copilului pe care-l au împreună, astfel că de cele mai multe ori iau deciziile la comun.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat

Bianca Drăgușanu a explicat că între ea și Victor Slav este o relație bazată pe armonie și respect de dragul fiicei pe care o au împreună. De asemenea, a precizat că se consultă de cele mai multe ori când vine vorba despre decizii importante ce o privesc pe micuța Sofia. Cu toate acestea, ea a explicat că nu este atât de implicat, așa cum este ea, asta pentru că nu-i permite timpul.

Din vorbă în vorbă, Bianca Drăgușanu a spus clar că este o mamă extrem de devotată, care-i face toate plăcerile fiicei sale, asta pentru că merită. De asemenea, a explicat că deși putea să își ducă fiica la o școală privată, a ales una de stat, explicând că și ea tot la stat a fost și a reușit în viață mai bine decât mulți care au stat în școli private, unde părinții plăteau mii de euro lunar.

„Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel.

Am «N» exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Sofia are un tată care o iubește”

Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că atunci când vine vorba despre decizii importante în viața Sofiei, nu ezită și se consultă cu tatăl micuței, Victor Slav. Cu toate că a spus că este o mamă singură, nu a uitat să mărturisească faptul că Sofia are un tată iubitor și grijuliu, chiar dacă nu se implică la fel de mult ca ea, asta deoarece de multe ori timpul este un inamic.

„Mă consult cu tatăl fetiței, pentru că e importantă și părerea lui și de multe ori este un ajutor pentru mine în anumite circumstanțe. (…) Ea are, totuși, un tată care o iubește și care este alături de ea. Ar putea mai mult, dar dacă atât îi permite timpul… 100% îmi cresc copilul singură cu ajutorul mamei mele și sunt foarte fericită pentru asta”, a mai spus blondina.

Ce meserie vrea să aibă Sofia

Bianca Drăgușanu s-a lăudat cu fiica ei, care, deși este clasa zero, știe că citească și să scrie. Mai este mult până când Sofia o să fie în postura de a-și alege meseria, însă știe încă de pe acum că vrea să fie medic veterinar, iar mama ei este gata să o susțină în acest demers, însă își dorește să fie și medic estetician, dacă o să o atragă acest domeniu al frumuseții, cum este în cazul vedetei.

„Indiferent ce își va alege, eu o voi susține. La ora asta ea își dorește foarte tare să fie medic veterinar. Probabil, pe parcursul vieții, o să o îndrum să fie medic estetician, să o opereze și pe mami. Dacă ar fi să ne întoarcem la regrete, poată ăsta ar fi unul dintre marile mele regrete, că nu am urmat o facultate de Medicină. La cât sunt de pasionată de acest domeniu, cu siguranță îmi făceam un renume”, a concluzionat Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *