Prima pagină » Cancan » Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama: „A fost o egoistă…”

Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama: „A fost o egoistă…”

06 iun. 2022, 14:08,
în Cancan

Angela Rusu a făcut dezvăluiri emoționante despre viața. Anul trecut, pe 24 mai, artista a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Maria Anais. Vedeta a devenit și mamă și bunică în aceeași perioadă pentru că și fiica ei a născut înaintea ei.

Artista a vorbit pentru prima oară despre mama ei. Vedeta a mărturisit că cea care i-a dat viață a rănit-i foarte tare după ce a decis să vândă casa bunicilor. Cântăreața a crescut în casa bunicilor ei, având multe amintiri frumoase acolo. Angela a povestit cât de greu i-a fost să treacă peste cele trei divorțuri, dar și cât de dificil a fost să rămână gravidă la 46 de ani.

Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama

Angela Rusu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. La 47 de ani, artista a adus pe lume o fetiță, fiind în același timp mamă și bunică. Fiica ei cea mare a născut cu doar câteva luni înaintea ei. Recent, artista a făcut dezvăluiri emoționante despre viața ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre mama ei. Cântăreața a declarat că nu mai vorbește cu cea care i-a dat viață, deoarece aceasta a rănit-o foarte tare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Angela Rusu a povestit că mama sa i-a făcut cea mai mare suferință.

„Am petrecut mare parte din copilăria mea la bunicii din partea mamei. Acolo mă simt cel mai bine. Nu mai merg pentru că mama a făcut o greșeală foarte mare, a vândut casa. Eu cu mama mea nici nu vorbesc. Eu am ținut foarte mult la acea acasă. Mă visez aproape în fiecare noapte în casa bunicilor.

Mama mea a fost o egoistă și mereu a vrut să îmi controleze oarecum viața. Cred că vândut ca să se răzbune pe mine, știa că asta mă doare cel mai tare. Pentru asta nu pot să o iert’, a dezvăluit Angela Rusu.

Angela Rusu: „Tatăl meu consuma mult alcool’

Angela Rusu a devenit cunoscută la vârsta de 26 de ani, iar pe plan profesional are mare succes. În viața personală, artista a întâmpinat multe probleme care au marcat-o de-a lungul anilor. În copilărie, Angela a fost martora unor episoade violente.

Tatăl său avea probleme cu alcoolul, iar de multe ori a ajuns la spital.„Tatăl meu a avut episoade când bea, consuma mult alcool. Câte 2-3 săptămâni nu se oprea, poate doar la spital și cu medicamente’, a mai declarat Angela Rusu.

Părinții artistei s-au despărțit când ea avea 23 de ani, iar un mai târziu tatăl său și-a refăcut viața cu o femeie care nu a suportat-o deloc pe Angela. Acest lucru a determinat-o pe vedetă să se lanseze în muzică.

„Pur și simplu m-am simțit abandonată. A doua soție s-a căsătorit cu taică-miu pentru bani. A deranjat-o mereu că exist și că trebuie să împart averea cu fratele meu. Tot timpul încerca să-i spună tatălui meu tot felul de lucruri neadevărate despre mine’, a mărturisit solista.

Ce spune artista despre perioada în care a suferit de depresie postnatală

Deși a adus pe lume o minunăție de fată, pentru care s-a chinuit mult, Angela Rusu a trăit cea mai neagră perioadă a vieții sale. După ce a născut, artista a căzut în depresie și a avut nevoie de implicarea unui medic specialist. Cântăreața a povestit ce a simțit cântăreața în acele momente.

„Orice se întâmplă în casă este Măriuca și este prioritară, dar mi-a fost greu câteva luni de zile, pot să spun până la botez. Nici măcar petrecerea de botez nu am putut să o organizez, nu eram în stare, din cauza stării în care eram. După petrecerea de botez am început să îmi mai revin și am văzut că și soacra mea se descurcă cu ea, pentru că îmi făceam probleme de bonă. Îmi făceam probleme, că nu voiam să aduc un străin în casă, iar soacra mea nu știam dacă se va descurca, ea având 70 de ani, dar se descurcă foarte bine, este foarte atașată de ea.

Acum suntem pe drumul cel bun, suntem la liman, e cel puțin. Este foarte important pentru toate mămicile să aibă suport din partea familiei și mai ales din partea tatălui. Asta este foarte important și să înțeleagă stările prin care noi trecem. Eu am trecut prin aceste stări, luând atâția hormoni, mi s-au schimbat multe stări, multe sentimente, pe care le aveam în organism și am înțeles că, cam după un an de zile, abia hormonii ies cu totul din organism”, a mărturisit Angela Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *