Prima pagină » Cancan » Motivul pentru care Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Totul a plecat de la bani

Motivul pentru care Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Totul a plecat de la bani

17 iun. 2024, 15:15,
în Cancan

Andra și Cătălin Măruță nu pot divorța nici dacă ar vrea, deoarece au, pe lângă cei doi copii, o avere considerabilă și multe firme împreună. Astfel, custodia copiilor și împărțirea averii în mod egal ar fi o adevărată bătaie de cap.

Unul dintre cele mai longevive cupluri ale showbizului românesc este reprezentat de Andra și Cătălin Măruță. Între cele două vedete de la Pro TV nici nu se poate pune problema divorțului, nu doar din considerente emoționale, ci mai ales financiare, potrivit Ciao.

Motivul pentru care Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproape două decenii și au doi copii, pe David, care are 11 ani și pe Eva, de 7 ani. Cei doi sunt uniți nu doar de familie, ci și de locul de muncă, lucrând amândoi în producții de la Pro TV: el la propria emisiune, iar ea, la Românii au Talent. Nedespărțiți acasă, la job, pe social media și la evenimente, cei doi demonstrează că au o căsnicie bine sudată.

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 7 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78, Plan B Music, Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film. În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizare a înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți. Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune.

Pentru a echilibra balanța, Plan B Music este 80%, în acte, la Andra și doar 20% la Cătălin Măruță. Firma cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024