Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul incredibil pentru care Connect-R și Alex Velea au rupt relația de prietenie. Ce s-a întâmplat între cei doi

Motivul incredibil pentru care Connect-R și Alex Velea au rupt relația de prietenie. Ce s-a întâmplat între cei doi

29 mai 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alex Velea Și Connect-R sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși de-a lungul timpului au colaborat pe plan muzical și chiar au avut o relație strânsă de prietenie, puțini știu că cei doi au decis să rupă orice legătură.

Motivul a fost dezvăluit chiar de către fostul soț al Mishei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce a provocat ruptura în relația de prietenie dintre Connect-R și Alex Velea?

Alex Velea și Connect-R erau aproape de nedespărțit în trecut, însă odată cu lansarea piesei „Dacă dragostea dispare”, în 2008, relația de prietenie a celor doi a început să aibă de suferit. Deși melodia a cunoscut un succes colosal, se pare că la acea vreme publicul asocia piesa doar cu numele lui Velea, iar acest lucru era destul de deranjant pentru fostul soț al Mishei.

Totuși, Connect-R spune că nu acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care a rupt prietenia cu celebrul artist:

 „Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa ‘Dacă dragostea dispare’, da, asta este super real.

Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: ‘Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi’. Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.”, a dezvăluit Connect-R.

,,În momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie”

Connect-R a explicat și de ce nu simte să reia prietenia cu Alex Velea. Artistul a mărturisit că el și iubitul Antoniei au decis să meargă pe drumuri separate, întrucât aveau viziuni diferite asupra carierei și asupra vieții:

„Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite.

Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți.”, a mai spus Connect-R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *