Prima pagină » Fun » Curiozitati » Motivul impresionant pentru care un soldat statea in pozitie de salut pe marginea soselei

Motivul impresionant pentru care un soldat statea in pozitie de salut pe marginea soselei

04 nov. 2020, 19:22,
Echipa BZI.ro, în Magazin
Motivul impresionant pentru care un soldat statea in pozitie de salut pe marginea soselei
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:628474;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Erin Hester, o tanara din Kentuky, se intorcea acasa de la serviciu, intr-o zi ploioasa si friguroasa, cand a vazut pe marginea drumului un soldat in pozitie de salut. Nestiind ce se intampla, femeia a parcat si a asteptat cateva minute, timp in care soldatul a ramas nemiscat in ploaie, in ciuda faptului ca se udase pana la piele.

Cand a vrut sa il intrebe ce se intampla, Erin a observat o coloana de masini ce venea din sens opus. Era vorba de un cortegiu funerar care inainta incet, cu farurile aprinse.

Abia atunci femeia a inteles ce se intampla si a fost impresionata pana la lacrimi de gestul soldatului. Erin a povestit intreaga intamplare pe contul sau personal de Facebook, iar postarea ei s-a viralizat instant.

„Intotdeauna m-a deranjat faptul ca anumiti soferi nu se opresc atunci cand trece un cortegiu funerar, insa acest domn militar mi-a intrecut orice asteptare. Sunt destul de sigura ca nu exista reguli militare care sa-i impuna unui soldat sa faca acest lucru, dar onoarea si respectul de care a dat dovada acest om arata ca asa trebuia sa se intample. Mi-a tresarit inima de emotie cand am vazut gestul sau, un gest de care familia indurerata poate nu va afla niciodata”, a scris Erin pe reteaua de socializare.

Ulterior, s-a aflat si identitatea soldatului. Numele lui este Jack L. Usrey, colonel in Garda Nationala a Armatei Tennessee.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *