Prima pagină » Actualitate » Motivul halucinant pentru care cei doi bătrâni din Capitală și-au pus capăt zilelor. Un bilet de adio descoperit în buzunarul bărbatului le-a dat fiori anchetatorilor
Motivul halucinant pentru care cei doi bătrâni din Capitală și-au pus capăt zilelor. Un bilet de adio descoperit în buzunarul bărbatului le-a dat fiori anchetatorilor

Motivul halucinant pentru care cei doi bătrâni din Capitală și-au pus capăt zilelor. Un bilet de adio descoperit în buzunarul bărbatului le-a dat fiori anchetatorilor

24 sept. 2022, 17:40,
în Actualitate

O tragedie a avut loc vineri pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Doi soți, în vârstă de 89 de ani, au decis să-și încheie socotelile cu viața  într-un mod cumplit.

Bătrânii s-au aruncat împreună de la etajul al șaptelea al blocului în care locuiau, ținându-se de mână. Ulterior, anchetatorii au descoperit că bărbatul lăsase un bilet de adio, în care explica de ce a recurs la gestul extrem.

Motivul dureros pentru care bătrânii și-au pus capăt zilelor

Gestul soților de 89 de ani i-a șocat pe vecini. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite de către un trecător, pe strada Barbu Văcărescu din Capitală, care a alertat de urgență autoritățile și echipajele de salvare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic când au ajuns la fața locului. Impactul le-a fost fatal bărbatului și soției lui.

Anchetatorii au descoperit ulterior în buzunarul bătrânului și un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, care locuia în Belgia. Din primele ipoteze reiese că cei doi nu ar fi dorit să fie o povară pentru acesta.

Bărbatul decedat a fost secretar de stat

În urma tragediei, polițiștii au aflat și că bătrânul de 89 de ani era fost secretar de stat. Bărbatul a lucrat în cadrul Ministerului Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.

El și soția lui se confruntau cu probleme serioase de sănătate. De altfel, cei doi erau îngrijiți de o femeie, care nu se afla în apartament în momentul în care au decis să recurgă la gestul extrem.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`