Prima pagină » Cultural » Motivul dureros pentru care actrița Tora Vasilescu nu are copii. Cine a convins-o pe artistă să facă o întrerupere de sarcină

Motivul dureros pentru care actrița Tora Vasilescu nu are copii. Cine a convins-o pe artistă să facă o întrerupere de sarcină

07 apr. 2023, 10:38, 1 ,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu motivul dureros pentru care actrița Tora Vasilescu nu are copii. Marea doamnă a teatrului și filmului românesc a trecut prin suferințe greu de imaginat dincolo de lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră impresionantă și o poveste de viață pe măsură. Tora Vasilescu și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre dramele din plan amoros. Aceasta a fost la un pas să își piardă viața din cauza unui fost iubit, iar suferințele au continuat ani buni. Iată cine a convins-o pe artistă să facă o întrerupere de sarcină.

Motivul dureros pentru care actrița Tora Vasilescu nu are copii

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în actorie și se bucură din plin de celebritate. Doamna teatrului și filmului românesc ascunde o poveste de viață dureroasă. Puțini sunt cei care știu cât a suferit vedeta în plan amoros.

Din anul 1994, Tora Vasilescu este căsătorită cu Alain Vrdoljak, de origine croată și se declară o femeie împlinită. Anterior, actrița a avut un mariaj de zece ani cu regizorul Mircea Daneliuc. Artista s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și își duce viața în liniște alături de soțul ei. Cu toate acestea, Tora Vasilescu are un mare regret, acela că nu are copii. Artista a dezvăluit motivul pentru care a fost forțată să facă o întrerupere de sarcină.

„Am rămas însărcinată când am intrat la Teatru. Ce era să fac? Să-l opresc? Să mă ierte Dumnezeu. Apoi m-am căsătorit, iar soţul meu de atunci (regizorul Mircea Daneliuc, n.r.) cu care am fost zece ani, pur şi simplu nu a vrut copil. A spus că nu vrea să-i fie îngrădită libertatea de-a lupta într-o societate cu cenzură. Iar o femeie nu poate hotărî de una singură.  (…) Oamenii au scris şi au criticat de parcă avortul meu a fost cea mai mare crimă. Nu ştiam nici ce urma la facultate şi nici cum aveam să mă descurc. Atunci au murit atâtea femei care au hotărât să facă avort!”, a declarat actrița.

În prezent, Tora Vasilescu se dedică vieții de familie și actualului soț care îi este alături mereu. Artista regretă că nu are copii, însă se bucură de aprecierea ublicului și a colegilor de breaslă. De suferințe pe plan amoros a avut parte și actrița Corina Dănilă. Aceasta nu a rămas în relații bune cu fostul soț și evită să vorbească despre mariajul eșuat. O poveste de viață impresionantă are și artista Carmen Ionescu. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Artista a fost la un pas să își piardă viața din cauza fostului iubit

Tora Vasilescu are un trecut amoros tumultuos. Actrița s-a iubit în urmă cu mulți ani cu un cercetător din industria medicamentelor, iar acesta i-ar fi oferit iubitei sale o pastilă care i-ar fi pus viața în pericol. Mai mult, artista a fost la un pas să se opereze, iar când a descoperit ce a vrut să facă partenerul ei de atunci, a rămas șocată.

,,Era în anul Cernobâlului când am cunoscut un mare cercetător în industria medicamentelor, care mi-a dat atunci și pastile împotrivă radiațiilor. Mi-a intrat în cap că o să fac cancer, eram disperata și m-am îndrăgostit de el. Credeam că voi muri în curând și trăiam un love story pe ultima suta de metri. A fost o poveste de dragoste nebună, la limita dintre viață și moarte. (…)

Am luat și am păstrat la congelator o pastilă pe care mi-o dădea de atâta timp, așa m-a îndemnat pe mine un îngeraș să fac. După plecarea lui, nu știam exact unde să-l caut, și am făcut o depresie puternică. Apoi am dus la analiză pastila respectivă și am aflat că era diazepam și vitamina A.”, a declarat actrița.

Tora Vasilescu a avut parte de multe suferințe pe plan amoros și regretă că nu are copii. Marea doamnă a teatrului și filmului românesc s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se bucură de liniște alături de actualul soț. Actrița este pasionată de grădinărit și se dedică vieții de familie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *