Prima pagină » Cancan » Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce interdicții a avut șatena

Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce interdicții a avut șatena

30 iul. 2021, 10:23,
în Cancan

După o ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste totul a ajuns la final. Acum s-a aflat și motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Apropiații frumoasei șatene au scos la iveala detalii dureroase trăite de către aceasta pe tot parcursul relației.

Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei.

Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Apropiații Monicăi Gabor susțin că în ultima perioadă acesteia nu i se permitea nici să mai facă cumpărături. Totul trebuia făcut online deoarece Mr. Pink nu avea încredere să o lase să iasă la magazin.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Fostei soții a lui Irinei Columbeanu, nu i se permitea să aibă musafiri, și nici să vină în România. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai adăugat același apropiat, pentru sursa citată.

Prietenul Monicăi a povestit și un episod cel puțîn dubios, care s-a petrecut atunci când mama șatenei a murit: „Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”.

Ce spunea Monica despre Mr. Pink în trecut

Într-o apariție la Teo Show, în urmă cu ceva ani, când a venit în România, diva vorbea la superlativ despre viața minunată pe care o duce lângă bărbatul iubit:

„Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Mr. Pink este perfect pentru mine, fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el”, declara Monica Gabor în cadrul emisiunii amintite, cu ani în urmă.

Ce sentimente are Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor

Fostul afacerist și superba brunetă au decis să divorțeze în anul 2011. După ce au urmat căi separate, Irinel Columbeanu a luat deciza ca fetița lor să locuiască cu el, însă acum Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Mr. Pink și fiul afaceristului de origine chineză.

Cu toate că au trecut zece ani de când cei doi au decis să divorțeze, fostul afacerist a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre fosta lui soție și despre sentimentele pe care le mai are pentru ea.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Irinel a fost întrebat dacă o mai iubește pe fosta soție. Acesta nu a dat un răspuns clar și concret.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele.Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață’, a mai spus Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *