Prima pagină » Cancan » Motivul despărțirii dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Cei doi au fost 8 ani împreună

Motivul despărțirii dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Cei doi au fost 8 ani împreună

16 dec. 2021, 15:25,
BZI.ro, în Cancan

Recent s-a aflat care a fost motivul real al despărțirii dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko, după ce au avut o relație timp de 8 ani. Trebuie amintit faptul că atunci când s-a cuplat cu milionarul de la Izvorani, Anna Lesko avea doar 17 ani, între ei fiind o diferentă considerabilă de vârstă. Iar în 2004, relația dintre ei s-a terminat brusc, din cauza tatălui afaceristului.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format un cuplu timp de 8 ani. Recent, fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit motivul despărțirii de frumoasa cântăreață. Atunci când s-au cunoscut, în 1996, Irinel era cu mult mai în vârstă față de artista basarabeancă, care avea doar 17 ani. Astfel, între ei era o diferență de nici mai mult, nici mai puțin de 22 de ani.

Motivul despărțirii dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Așadar, la momentul în care au început să formeze un cuplu, Anna Lesko era încă minoră. În ciuda faptului că au fost împreună timp de 8 ani, părinții afaceristului nu au văzut-o cu ochi buni pe artista basarabeancă. Atât tatăl, cât și mama fostului milionar s-au aflat printre persoanele care nu au fost de acord cu această poveste de dragoste. Mai mult decât atât, tatăl afaceristului, John Columbeanu, a fost cel care a reușit să îl despartă de Anna. Acesta a dat-o afară din vila de la Izvorani.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu.

Pe vremea când cei doi s-au cunoscut, artista era dansatoare într-o trupă de balet. De fapt, scânteia între ei s-a aprins la o petrecere organizată la Casino Costanța, unde Anna a fost invitată alături de trupa sa de balet pentru a face spectacol.

Ce spunea Anna Lesko despre Irinel Columbeanu

Indiferent ce s-ar spune, Irinel Columbeanu este cel care i-a adus celebritatea interpretei de origine basarabeană. Idila i-a adus foarte multe beneficii Annei Lesko şi mult capital de imagine. După despărțire, cântăreaţa a rămas cu o casă pe numele ei, o maşină de lux şi o carieră muzicală pe care a construit-o cu ajutorul fostului miliardar. În trecut, despre relația ei cu afaceristul, Anna Lesko spunea:

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare.”

Pe 15 decembrie 2021, Irinel Columbeanu și-a lansat primul volum al cărții „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, care dezvăluie viața afaceristului până în 2002, adică înainte de despărțirea de artista basarabeancă. Astfel, chiar dacă multă lume s-a împotrivit relației celor doi, Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au iubit mai bine de opt ani de zile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *