Prima pagină » Actualitate » Motiv de fericire pentru Mugur Mihăescu: Ivona, s-a logodit! Cine este viitorul ginere al actorului
Motiv de fericire pentru Mugur Mihăescu: Ivona, s-a logodit! Cine este viitorul ginere al actorului

Motiv de fericire pentru Mugur Mihăescu: Ivona, s-a logodit! Cine este viitorul ginere al actorului

03 oct. 2023, 08:59,
BZI.ro, în Actualitate

Motiv de fericire pentru Mugur Mihăescu după ce fiica sa, Ivona, s-a logodit cu Vlad Gabura. Fericitul eveniment a avut locîn Anglia, în week-end-ul trecut. Ivona și Vlad s-au cunoscut și locuiesc de mulți ani în Anglia. Fericitul cuplu a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care apare și inelul pe care fiica actorului l-a afișat cu mândrie.

Motiv de fericire pentru Mugur Mihăescu: Ivona, s-a logodit

După ce-a spus „Da!”, Ivona Mihăescu a postat pe Instagram o fotografie pentru a marca fericitul eveniment, în care își anunță prietenii că Vlad i-a cerut mâna și arată inelul de logodnă. Fotografia a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii.

„Logodită în orașul în care am început totul”, a scris tânăra, iar urările și felicitările nu au întârziat să apară.

Printre cei care i-au felicitat a fost și tatăl Ivonei, Mugur Mihăescu.

„Felicitări dragilor!!! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți !!! Ne-ați emoționat până la lacrimi!”, a scris Mugur Mihăescu.

Alți apropiați ai Ivonei i-au transmis felicitări.

„Superbbbb! Felicitări! Vă iubesc!!!!!” / „Ce mă bucur pentru voi! Felicitări, frumoșilor!!”, au fost alte mesaje transmise de prietenii Ivonei Mihăescu.

Și Vlad Gabura a publicat trei imagini din momentul în care a cerut-o pe Ivona în căsătorie, fără o descriere alături.

Ivona Mihăescu și Vlad Gabura formează un cuplu de mulți ani, iar în urmă cu ceva timp, Mugur Mihăescu a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu ginerele său.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa’, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească. E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui”, a precizat Mugur Mihăescu.

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu viitorul ginere

Ivona nu este o prezență cunoscută în mediul monden, fiica lui Mugur Mihăescu fiind menționată de câteva ori, în trecut, de tatăl ei, în timpul unor interviuri. Tânăra are un viitor strălucit în Marea Britanie, acolo unde are libertatea să-și aleagă singură drumul pe care vrea să meargă mai departe. Tânăra este activă și pe social media, unde publică frecvent imagini cu familia sau cu persoana iubită.

Ivona a dezvăluit într-un interviu mai vechi că tatăl ei celebru, Mugur Mihăescu, i-a spus că poate alege orice cale în viață, inclusiv aceea de măturător de stradă, dar ea a ales să își urmeze propriile vise și aspirații.

Despre viitorul ginere, Mugur Mihăescu a precizat că Vlad Gabura seamănă foarte bine cu el.

„Vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Zici că e frate-meu, pe cuvânt de onoare. Ei știu care sunt compromisurile vieții lor, ce-i va face fericiți. Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca mine, îți dai seama că ceea ce ai făcut este cel mai bun lucru pe care puteai să-l faci. Familia!”, a menționat Mugur Mihăescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *