Prima pagină » Actualitate » Morți suspecte! Tragedie în Olt după ce 4 membri dintr-o familie au fost găsite decedați într-un apartament
Morți suspecte! Tragedie în Olt după ce 4 membri dintr-o familie au fost găsite decedați într-un apartament

Morți suspecte! Tragedie în Olt după ce 4 membri dintr-o familie au fost găsite decedați într-un apartament

09 dec. 2020, 14:31,
George Cristian în Actualitate

O tragedie care a cuprins o întreagă familie din judeţul Olt. Vorbim de faptul că 4 membri dintr-o familie au fost găsiţi decedaţi în propria locuinţă.

Vecinii familiei au fost cei care au alertat autorităţile locale pentru că, spun aceștia, nu au mai putut contacta familia respectivă.

4 persoane au fost găsite decedate în propria locuință

Conform datelor publicate de adevărul.ro, 4 membrie din aceeaşi familie au fost găsiţi fără suflare în propria locuinţă. Vorbim de un bărbat, două femei dar şi un adolescent. Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce aceștia nu au mai putut lua legătura cu niciun membru. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că în locuinţa semnalată de vecini se aflau cadavrele a 4 persoane printre care o femeie, un soţ și o soție, soacra bărbatului dar şi un adolescent în vârstă de 13 ani care provenea dintr-un centru de plasament.

Conform datelor publicate de autorităţi, femeia în vârstă de 52 de ani a fost găsită decedata în baie, iar celelalte persoane într-un pat aflat într-o altă cameră. Cazul este unul extrem de dificil de gestionat pentru că nici până la această oră oamenii legii nu pot şti ce s-a întâmplat şi ce a dus la decesul tuturor membrilor familiei.

Tânărul în vârstă de 13 ani nu era rudă cu familia, fiind un copil preluat dintr-un centru de plasament. Potrivit aceeași surse, trupurile celor 4 persoane nu prezentau urme vizibile de violentă. Toate cele 4 persoane au fost transportate la morgă pentru a efectua necropsia şi pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului:

„Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavrele nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii ieşeni au găsit un cadavru într-o locuinţă din Iași

Nu este prima întâmplare de acest gen. De exemplu, în urmă cu doar 5 zile, poliţiştii ieșeni au fost alertaţi de vecinii dintr-un bloc din zona Baza 3 din Iași asupra faptului că din dreptul unui apartament vine un miros de nesuportat.

Prezenţi la faţa locului, oamenii legii au descoperit cadavrul în descompunere a unui bărbat. La o cercetare preliminară, oamenii legii au constatat că bărbatul este decedat de 4 zile. În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Ca și în cazul din Olt, cadavrul a fost preluat și dus la morgă pentru a putea efectua o necropsie care, în cele din urmă, va stabili cu exactitate cauzele decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *