Prima pagină » Cancan » Mormântul Denisei Răducu a luat foc de la lumânările lăsate nesupravegheate. Fanii cred că e un semn de la artistă

Mormântul Denisei Răducu a luat foc de la lumânările lăsate nesupravegheate. Fanii cred că e un semn de la artistă

10 sept. 2024, 14:31,
în Cancan

Mormântul Denisei Răducu a luat foc, potrivit unui clip de pe TikTok, fanii susținând că totul a pornit de la lumânările lăsate nesupravegheate. Anul acesta s-au împlinit șapte ani de la moartea artistei, care a fost răpusă de o maladie necruțătoare. Familia Denisei Răducu a suferit enorm după moartea acesteia, iar părinții ei nici acum nu s-au împăcat cu ideea.

Cunoscuta manelistă Denisa Răducu a dus o luptă grea cu problemele de sănătate și s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. Îndrăgita artistă și-a găsit sfârșitul în locuința ei din București, la data de 23 iulie 2017, care este una de tristă amintire pentru familia și fanii ei.

Mormântul Denisei Răducu a luat foc de la lumânările lăsate nesupravegheate

Pe rețelele de socializare au apărut imagini de-a dreptul șocante de la cimitirul din Ștefănești, în care se poate vedea că mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcări! Locul de veci al regretatei artiste a ars ca o torță!

Cei ce au iubit-o și apreciat-o merg des la mormântul ei, astfel că nimeni nu se aștepta la așa ceva! Potrivit unui videoclip postat pe TikTok, locul de veci al Denisei Răducu a luat foc în plină zi.

„Mormântul Denisei Răducu în flăcări, ăsta sigur e un semnal de la regretată”, a comentat un internaut.

Unii fani sunt de părere că mormântul a fost cuprins de flăcări din cauza unor lumânări care ar fi fost lăsate nesupravegheate, însă alții cred că ar fi vorba despre un semn.

„Dacă lăsați lumânările nesupravegheate, este neglijență”, a scris un alt internaut.

Familia Denisei Răducu nu s-a obișnuit cu greaua pierdere

Au trecut 7 ani de la moartea Denisei Răducu, însă familia artistei a avut grijă în tot acest timp de locul ei de veci. Apropiații și fanii nu au uitat-o, așa că au dus cu fiecare ocazie flori în memoria ei. Potrivit unor imagini care circulă pe rețelele de socializare, mormântul Denisei Răducu era împodobit cu câteva coroane, flori, lumânări, jucării de pluș, dar și imagini cu artista.

Mai mult, tatăl ei a făcut în cimitir un altar unde au fost așezate obiectele pe care artista le-a îndrăgit de-a lungul anilor. Cântăreața a trăit cinci luni de chin din cauza bolii de care suferea și și-a dorit să fie condusă pe ultimul drum în Ștefănești, locul ei de suflet.

Mama Denisei Răducu nu își găsește liniștea de când artista s-a stins din viață. Geta Dovleac își alină dorul de fiica ei la mormânt, de fiecare dată când poate, și a fost atentă ca locul să fie bine îngrijit.

Fanii sunt șocați de imaginile cu locul de veci incendiat, însă familia nu a oferit declarații până în acest moment cu privire la cele întâmplate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *