Prima pagină » International » Monstru drogat, acuzat că și-a ucis fiul vitreg de 6 ani cu o bâtă de baseball, forțat să poarte mască de scuipat în tribunal

Monstru drogat, acuzat că și-a ucis fiul vitreg de 6 ani cu o bâtă de baseball, forțat să poarte mască de scuipat în tribunal

11 oct. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în International

Un bărbat din Connecticut, aflat sub influența drogurilor, acuzat că și-a ucis fiul vitreg de 6 ani cu o bâtă de baseball, a fost forțat să poarte o mască de scuipat în tribunal, după cum a aflat că acum riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată în tragica ucidere a băiatului.

Abdulrahim Sulaiman, în vârstă de 38 de ani, care i-a scuipat în trecut pe ofițerii instanței, este acum acuzat de crimă și crimă în circumstanțe speciale – care implică o pedeapsă grea cu închisoarea – în bătaia din 25 septembrie, care i-a lăsat, de asemenea, pe soția sa și pe fiul ei mai mic. răni, a raportat Connecticut Post .

„Este un monstru și ar trebui să fie închis pe viață”, a spus Anna Escobar, mătușa băiatului mort, la presa din afara tribunalului.

„Vrem să știm de ce s-a întâmplat, de ce nepotul meu a fost bătut până la moarte”, a adăugat o altă mătușă, Jasmin Escobar. „Vrem răspunsuri și de la [Departamentul de stat pentru Copii și Familii].

„Știau că sunt probleme în acea casă, dar nu au făcut nimic și vrem să știm de ce.”

Bărbatul și-a ucis fiul vitreg de 6 ani cu o bâtă de baseball

Sulaiman, care este acuzat și de tentativă de omor și agresiune, și-a atacat familia cu o bâtă de baseball după ce a consumat praf de înger, conform autorităților.

Toate cele trei victime au suferit răni grave, însă Jathan Escobar, în vârstă de 6 ani, a fost atât de grav rănit încât, la sosirea poliției, avea materia cerebrală expusă din cauza loviturilor. Băiatul a stat în comă o săptămână înainte de a muri, potrivit raportului poliției.

Sulaiman fusese deja acuzat de trei capete de tentativă de omor și deținere de arme. La apariția sa de joi în fața Tribunalului Districtual Judiciar din Bridgeport, el a fost încătușat și îmbrăcat într-o uniformă bej, cu o mască de scuipat acoperindu-i fața.

Deși a încercat să-l convingă pe judecător că va rămâne calm, autoritățile nu au vrut să riște din cauza comportamentului său violent anterior.

„Nu vă îngrijorați”, i-a spus el judecătorului Tracy Lee Dayton. „Mă voi comporta bine.”

Acuzat acum de crimă cu circumstanțe speciale, Sulaiman riscă închisoare pe viață fără posibilitatea eliberării condiționate, pedeapsa fiind introdusă după eliminarea pedepsei cu moartea în statul Connecticut.

Bărbatul a încercat să scape sărind pe fereastră direct într-un tomberon

Potrivit ziarului Connecticut Post, poliția din Bridgeport a ajuns la locuința familiei după mai multe apeluri de urgență 911 care raportau un bărbat ce „agresa grav” o femeie și copiii ei.

La sosirea poliției, Sulaiman a încercat să scape sărind pe fereastră direct într-un tomberon. Un polițist a remarcat că suspectul, cu sânge pe brațe și mâini, mormăia incoerent, în timp ce un vecin îl indica ca fiind atacatorul: „Acela este. Nu-l lăsa să fugă.”

Mai târziu, detectivii au intervievat soția bătută a lui Sulaiman la spitalul St. Vincent, aceasta relatând că el consumase praf de înger, amenințase familia cu o armă și îi bătuse cu o bâtă. Poliția a găsit ulterior o armă de foc de calibru .22 în apartament.

Incidentul a ridicat întrebări privind agenția de protecție a copilului din stat, care a confirmat că avusese contact cu familia cu două luni înainte, potrivit presei. Comisarul DCF, Jodi Hill-Lilly, a calificat cazul drept „șocant și îngrozitor”.

Citește și: Trei tineri au fost ademeniți într-o pădure și uciși. Criminalul s-a dat de gol printr-o postare de pe Snapchat

Cu toate acestea, familia lui Jathan cere încă explicații. „Simt că cineva a eșuat această familie și că tragedia putea fi evitată”, a spus Anna Escobar.

Biroul Procurorului General al Statului Connecticut nu a oferit un răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`