Prima pagină » Cancan » Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea de părinții lui Vlad Pascu. „Oamenii aceștia au bani”

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea de părinții lui Vlad Pascu. „Oamenii aceștia au bani”

21 aug. 2023, 13:50,
în Cancan

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea de părinții lui Vlad Pascu, șoferul care a produs tragedia din 2 Mai, din acest weekend. Vedeta a făcut declarații surprinzătoare despre familia șoferului care a cauzat moartea a doi tineri într-un accident produs sâmbătă, pe data de 19 august.

Monica Tatoiu a afirmat că îl cunoaște pe Vlad Pascu încă din copilărie și susține că acesta nu poartă nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea de părinții lui Vlad Pascu

Vedeta menționează că a fost amenințată cu moartea de către tatăl șoferului responsabil pentru tragedia din 2 Mai, acest lucru având legătură cu un parc din București.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Tatoiu crede că tânărul va scăpa din închisoare

Femeia de afaceri a spus că este sigură de faptul că Vlad Pascu va scăpa din închisoare, deoarece tatăl lui are foarte mulți bani și va face tot posibilul ca fiul lui să nu facă pușcărie.

„Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a mai adăuat ea.

Cât despre Vlad Pascu, Monica Tatoiu a spus că tatăl lui îl va scăpa de închisoare, deoarece este un care are foarte mulți bani și care își permite să facă orice. Femeia de afaceri a precizat faptul că șoferul care a ucis doi tineri în accidentul din stațiunea 2 Mai este învățat că astfel se trăiește în această țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024