Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Tatoiu și soțul ei, vacanță de coșmar în Caraibe. Femeia de afaceri s-a simțit umilită

Monica Tatoiu și soțul ei, vacanță de coșmar în Caraibe. Femeia de afaceri s-a simțit umilită

16 ian. 2023, 10:21, 1 ,
în Radio

Monica Tatoiu și soțul ei, Victor, au avut parte de o vacanță de coșmar în Caraibe, totul din cauza unei companii aeriene locale. Ceea ce trebuia să fie o experiență de vis s-a transformat într-o situație umilitoare pentru femeia de afaceri și partenerul ei de viață. Monica Tatoiu și soțul ei și-au oferit acest cadou cu ocazia împlinirii a 40 de ani de căsnicie, însă au rămas cu un gust amar.

Monica Tatoiu și Victor, soțul său, au trecut printr-o experiență de groază în vacanța petrecută în Caraibe. Anul 2023 nu a început prea bine pentru femeia de afaceri și partenerul ei de viață. Cei doi au decis să înceapă noul an într-o vacanță exclusivistă, care s-a transformat într-un coșmar din cauza unei companii aeriene locale.

Monica Tatoiu și soțul ei, vacanță de coșmar în Caraibe

Monica Tatoiu și Victor, soțul său, au împlinit recent 40 de ani de căsnicie și au vrut să marcheze acest eveniment printr-o vacanță exclusivistă în Caraibe. Timp de câteva zile, totul a fost perfect, însă vacanța lor s-a transformat într-un adevărat coșmar atunci când cei doi români au vrut să meargă către o altă insulă.

Monica Tatoiu a dezvăluit că atunci când ea și soțul ei au ajuns în aeroport, au sesizat mai multe nereguli în ceea ce privește buna desfășurare a lucrurilor. Zborul lor care trebuia să fie de cel mult 2 ore a durat 12 ore. Pe lângă întârzierea uriașă, femeia de afaceri a spus că atât ea, cât și soțul ei au rămas fără bagaje, nu le-au fost verificate biletele și au ajuns pe o altă insulă decât cea pe care voiau să meargă.

„A fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion. Ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute.

Sfatul meu este: «nu circulați cu avioane între insule», companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, adevărul despre boala de care suferă de la 24 de ani

Monica Tatoiu are o afecțiune moștenită de la tatăl ei, care, din păcate, nu are vindecare. Femeia de afaceri trece prin dureri groaznice, însă e nevoită să le suporte și să meargă mai departe. Fosta profesoară de matematică merge foarte des în Guadelupa, un arhipelag din partea estică a Caraibelor. Mai exact, de 17 ani are obiceiul să meargă acolo ca să se bronzeze. Mulți credeau că face acest lucru pentru a se relaxa în primul rând, dar motivul e cu totul altul.

Monica Tatoiu are nevoie să se expună la soare. E un lucru obligatoriu pentru ea având în vedere afecțiunea medicală de piele de care suferă. Rzele ultraviolete ajută și ele la ameliorarea acestei afecțiuni. Femeia de afaceri a recunoscut că suferă de psoriazis. De multe ori boala se moștenește și așa s-a întâmplat și în cazul ei, iar Monica Tatoiu i-a transmis afecțiunea și fiului său.

Afacerista suferă de psoriazis de când avea 24 de ani. La vârsta de 28 de ani s-a agravat și a început să facă diverse tratamente, însă niciunul nu a dat rezultate. Tocmai de aceea, medicii îi recomandă expunerea la soare. Dar când în țara noastră e rece, vedeta de televiziune alege să se deplaseze undeva unde se poate bronza, cum ar fi Guadelupa.

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare. Altfel, sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele. Razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec în Caraibe”, a mai precizat Monica Tatoiu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`