Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! „Să mă ardă când mor!”
Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! „Să mă ardă când mor!”

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! „Să mă ardă când mor!”

22 ian. 2024, 14:29,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul și și-a pus la punct planul pentru plecarea sa în lumea de dincolo. Femeia de afaceri a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu trupul ei, după moarte. Totul este scris negru pe alb în testament.

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul!

Monica Tatoiu are planul pregătit pentru când va părăsi această lume. Monica Tatoiu s-a declarat pro-incinerare. Femeia de afaceri a precizată că alege această metodă în locul înhumării din cauză că sunt prea multe cadavre pe pământ.

„Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor pentru că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta”, a spus Monica Tatoiu.

Pe lângă ultima sa dorință, Monica Tatoiu va mai lăsa în urma și o avere impresionantă de 7,5 milioane de euro. Afacerista deține mai multe proprietăți, printre care o casă de 633 mp și un teren de 2590 mp.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat afacerista în urmă cu ceva timp.

La 67 de ani, aceasta duce o viață liniștită, pentru că este milionară și, în plus, are o pensie de 22.000 de lei, pe lângă averea de câteva milioane de euro pe care o are. Pe Monica Tatoiu nu o interesează hainele și accesoriile de lux, ci vacanțele, pentru că se poate relaxa după bunul plac în cele mai frumoase destinații.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, spunea Monica Tatoiu ce și-a pus fiul să se împrumute la bancă pentru a-și cumpăra casă.

Ce avere are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a fost timp de 14 ani directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Cu banii pe care a reușit să-i strângă, a decis ulterior să investească o sumă considerabilă și a ajuns să dețină o avere uriașă. Afacerea respectivă a crescut până la 33 de milioane de euro, iar acum are o avere estimată la 7,5 milioane de euro.

Monica Tatoiu are o casă de 633 metri pătrați și un teren de 2.590 mp, ambele cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro. De asemenea, mai deține alte proprietăți, precum și acțiuni la o companie de cosmetice cu sediul în Suedia.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, a precizat Monica Tatoiu, care a dezvăluit și o parte din planurile sale pentru această iarnă.

În ciuda faptului că își poate permite orice, afacerista este interesată doar de vacanțe. Împreună cu soțul ei, vedeta călătorește ori de câte ori are ocazia în locații exotice.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi. Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, a mai spus Monica Tatoiu, și-a făcut testamentul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *