Prima pagină » Cancan » Monica Tatoiu și-a făcut blefaroplastie pentru a părea mai tânără! Vedeta a fost amenințată de către un fost iubit

Monica Tatoiu și-a făcut blefaroplastie pentru a părea mai tânără! Vedeta a fost amenințată de către un fost iubit

12 iul. 2022, 12:30, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul prin care reușește să se mențină tânără. Aceasta a precizat că a apelat la o intervenție estetică pentru a scăpa de pielea lăsată de la nivelul ochilor. Mai mult de atât, pentru a fi în formă, vedeta a spus că a adoptat o alimentați echilibrată și sănătoasă. Cu toate că în urmă cu câțiva ani recomanda dieta balerina, la momentul actual, femeia de afaceri a renunțat la cura de slăbire.

Din cauza faptului că dorea să plece dintr-o relație toxică, Monica Tatoiu a fost amenințată cu moartea. Aceasta a povestit pe larg clipele de coșmar prin care a trecut. 

Cum se menține Monica Tatoiu tânără?

Monica Tatoiu este una dintre cele mai celebre femei de afaceri. Într-un interviu, aceasta a precizat cum reușește să se mențină tânără. Vedeta a recunoscut că a apelat la intervențiile estetice. Fiind una dintre cele mai sincere apariții din showbiz-ul românesc, Monica Tatoiu nu s-a sfiit să vorbească despre operațiile pe care și le-a făcut. Aceasta a precizat că și-a adus îmbunătățiri pentru a arăta cu 10 ani mai tânără. În vârstă de 66 ani, Monica Tatoiu a spus că a apelat la blefaroplastie. Intervenția presupune îndepărtarea pielii de la nivelul ochilor. 

„Mi-am făcut blefaroplastie. Îţi scoate pielea de la ochi să arăţi cu zece ani mai tânără”, a declarat Monica Tatoiu. 

Mai mult de atât, pentru a nu-și arăta vârsta, femeia de afaceri se vopsește de ani de zile într-o nuanță de blond deschis. Pentru a se menține în formă, vedeta a apelat și la dieta balerina. Deși a recurs la acea cură în urmă cu mulți ani, la momentul actual Monica Tatoiu nu o mai recomandă.

„«Dieta Balerina» mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a declarat femeia de afaceri.

Pentru a se menține într-o formă de invidiat, vedeta a precizat că a adoptat o alimentație echilibrată și sănătoasă. Aceasta a spus că mănâncă de trei ori pe zi din cinci în cinci ore, iar în farfuria sa trebuie să se regăsească de fiecare dată 30 la sută legume, 30 la sută proteine, 30 la sută fructe și 10 la sută fibre.

Vedeta a fost amenințată de către un fost iubit

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, Monica Tatoiu a declarat că a trecut prin clipe de coșmar din cauza unui fost iubit. Vedeta a declarat că a fost amenințată cu moartea. Aceasta a avut mai multe relații amoroase tumultoase până ce să-și găsească partenerul actual. Femeia de afaceri nu a dorit să ofere numele bărbatului, însă a precizat că partenerul său nu era capabil să facă banii pe care ea îi dorea. 

„Eu sunt pasională, prima iubire nu se uită, chiar dacă nu e cu finalizare. Nu era capabil să facă bani, eu eram cheltuitoare dintotdeauna. Am zis că e slab, că nu e de mine, că o să îl umilesc”, a declarat Monica Tatoiu. 

Din cauza faptul că dorea să părăsească relația pe care o avea la momentul respectiv, bărbatul a amenințat-o cu moartea. Acesta i-a pus un cuțit la gât și i-a spus că: „Ori cu mine, ori murim împreună”. Femeia de afaceri  început să râdă pentru a ieși din situația tensionată în are se afla. 

Deși a ajuns la vârsta de 66 ani, Monica Tatoiu reușește să se mențină la fel de tânără. Printre vedetele ce s-au remarcat prin frumusețea lor se numără și Anca Pandrea. Imaginile de când era tânără, fac furori pe internet.

Comentarii
  • O scorpie a facut propaganda pentru tratament Cancer si a mintit dupa a recunoscut numai ca, au fost persoane care au aplicat. Cine raspunde pentru victime?

  • Este o babă penibila care ne sufocă cu aparițiile ei la televiziunile mediocre și nu arată deloc mai tânără.Se crede atotștiutoare și își dă cu părerea în toate domeniile parca ar fi expertă.
    E bine sa ai o părere bună despre tine dar dacă exagerezi devii ridicolă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *