Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu se operează de urgență! Ce a pățit femeia de afaceri

Monica Tatoiu se operează de urgență! Ce a pățit femeia de afaceri

09 feb. 2024, 09:14,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Tatoiu se operează de urgență! Femeia de afaceri se confruntă o problemă destul de gravă de sănătate, așa că se va opera. Însă nu va avea pe nimeni alături, spunându-le clar tuturor acest lucru.

Monica Tatoiu se operează de urgență: I se pune o proteză!

Cunoscuta Monica Tatoiu va ajunge pe mâna medicilor, la începutul săptămânii viitoare. Aceasta își va pune o proteză realizată în Elveția.

Este cea de-a doua intervenție, după cea de șold. Monica Tatoiu a spus că, de data aceasta, recuperarea va fi mai grea.

„Este a doua intervenție. Întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul… E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasoală decât proteza de șold, recuperarea e mai grea. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile”, a declarat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a dat toate detaliile despre intervenția chirurgicală pe care urmează să o aibă. Operația este programată pentru sfârșitul acestei săptămâni. Dar nu va avea pe nimeni apropiat lângă ea pentru a o susține. Nici măcar pe soțu lei, Victor Tatoiu. Asta deoarece ea i-a interzis acest lucru.

Monica Tatoiu a explicat că vrea să rezolve situația singură.

„Duminică îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine, le-am interzis tuturor, deci nu… merg singură! Când am o problemă, o rezolv singură, nu-mi place să fiu ținută de mână. Nu răspund nici la telefon, o zi întreagă vreau să mă liniștesc”, a menționat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri este plină de optimism în privința operației. Aceasta are o încredere absolută în medicii pe care i-a selectat.

De ce are probleme la genunchi

Monica Tatoiu este un adevărat personaj și a fost întotdeauna o femeie sinceră și directă, care mereu și-a exprimat gândurile cu claritate.

Aceasta a povestit, într-o manieră amuzantă, cum a ajuns să aibă probleme la genunchi. La munte, încercând să îl impresioneze pe soțul ei pe pârtia de schi, a făcut entorsă. I s-a pus ghips, însă a doua zi, s-a dus din nou să schieze, fără el. Astfel, și-a rupt meniscul.

„În 1984, când eram în tandrețuri, eram într-o gașcă, am vrut să fac pe nebuna, ne-am dus să schiem. Într-o gașcă unde erau și foști și foste, eu, înainte de a-l cunoaște pe Victor, nu eram foarte sportivă. Dar ca să-l impresionez, m-am dus pe munte, pe Făgăraș, numai tâmpenii. Ce nu face omul din dragoste. Am făcut entorsă, m-au dus la spital la Brașov, ăștia plecau dimineață și eu stăteam acolo. M-au pus în ghips. M-am dus în cadă, ghipsul s-a topit, iar a doua zi m-am dus să schiez și mi-am rupt meniscul. M-au operat la spital. După am făcut o artroză nasoală de tot, combinată cu șoldul, iar ca să nu mă operez la șold, mi s-a deformat piciorul”, a mai zis Monica Tatoiu, care se operează de urgență, în Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024