Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Tatoiu, parastas atipic la 40 de zile după moartea mamei sale. Ce a făcut vedeta: „Eu nu dau pomană”

Monica Tatoiu, parastas atipic la 40 de zile după moartea mamei sale. Ce a făcut vedeta: „Eu nu dau pomană”

08 dec. 2022, 21:58,
în Cancan ultimă oră

Doamna de fier a showbiz-ului românesc, parastas atipic la 40 de zile de la moartea mamei. Monica Tatoiu a dezvăluit pentru Antena Stars de ce nu face pomană la decesul unei persoane. Ce a declarat veedeta.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea mondenă de la noi. Aceasta a făcut mărturisiri despre parastasul de 40 de zile al mamei sale.

Monica Tatoiu, parastas atipic la 40 de zile după moartea mamei

Monica Tatoiu a vorbit, în urmă cu puțin timp, într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre parastas de 40 de zile al mamei sale. Vedeta din showbiz a mărturisit că ea nu este genul de persoană care să facă parastas la decesul cuiva.Mai mult decât atât, aceasta a precizat că a plătit o Mănăstire pentru a face mâncare oamenilor din zonă, celor care într-adevăr au nevoie de această masă.

„O să plătim la Mănăstire să facă de mâncare la niște bătrâni. Eu nu le am cu pomenile. Pomana înseamnă să dai unui om atunci când are nevoie, nu când ai tu chef. De sărbători oamenii în vârstă au probleme, iar acești oameni or să mănânce și or să zică bogdaproste pentru mama, oameni care chiar au nevoie. Eu nu dau pomana la cimitir. Și am făcut niște cadouri la niște doamne mai în vârstă cu pensii mai mici. Eu am învățat de la mama și de la tata, că nici ei nu le aveau cu chestiile astea”, a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre viața amoroasă

De curând, în cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a precizat că de-a lungul vieții și-a înșelat partenerii de viață. Cu toate că a făcut ascest gest, aceștia nu au aflat, aceasta păstrând totul secret.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a recunoscut femeia de afaceri, în emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *