Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu o distruge pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“! „Dacă arăți totul, ce mister mai ai?”

Monica Tatoiu o distruge pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“! „Dacă arăți totul, ce mister mai ai?”

19 mart. 2024, 10:16,
în Actualitate

Monica Tatoiu o distruge pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“. Femeia de afaceri, care este cunoscută pentru opiniile ei controversate, a făcut recent o declarație acidă în legătură cu versurile melodiei „Macarena”, care abordează subiectul violenței și abuzurilor asupra femeilor.

Monica Tatoiu o distruge pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“!

În cadrul unei apariții într-un podcast, Monica Tatoiu a vorbit depre ideea că femeile sunt responsabile pentru propria lor siguranță, sugerând că nu ar trebui să îmbrace decolteuri dacă doresc să evite hărțuirea.

Legat de piesa „Macarena”, interpretată de cântăreața de trap Erika Isac, Monica Tatoiu a opinat că femeile ar trebui să își asume responsabilitatea pentru propriile lor acțiuni și să evite anumite comportamente sau vestimentații care ar putea atrage hărțuirea.

„Am văzut, mai nou, melodia aia «Macarena», că femeile sunt agresate. 20% din bărbați sunt agresați de femei. Este procentul pe care l-am aflat din America. Niciodată să nu te combini la serviciu. Durează 6 luni, un an. După ce faci, te întâlnești cu ea pe coridor … La bărbații însurați, eu am dat afară femeia. Eu am o problemă cu femeile care se cuplează cu bărbați însurați, cățelele astea. Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite. De ce trebuie să arăți? Nu sunt de acord!”, a declarat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a adăugat că fiecare individ este responsabil pentru propriul comportament și că precauțiile ar trebui luate pentru a evita situațiile neplăcute.

„Sunt vulgare, mergi pe stradă acum și le vezi! Ce faci în spatele ușilor închise, tu cu el, e ceva foarte intim. Pielea dezgolită mie nu-mi place. Granița e foarte subțire. Și eu am purtat mini, când s-a purtat. Purtam fustă scurtă, dar nu pe stradă. Când ne întâlneam, ne plimbam, după îmi săreau capsele de la fustă. Dacă arăți totul, ce mister mai ai?”, a mai spus Monica Tatoiu.

„Macarena“ a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online

Monica Tatoiu a ținut să precizeze că, în opinia ei, în spatele artistilor ca Erika Isac, ce cere 8.000 de euro pentru un concert, s-ar afla niște persoane care fac bani.

„În spatele acestei fete sunt niște băieți, cum a fost și eleva lui Mazăre și așa mai departe. Sunt niște băieți care fac bani din chestia asta. Asta e părerea mea. Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele, sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri. În loc să se gândească pe cine aleg ca să nu moară de foame și să nu fie gândaci, se uită la cântărețe și la povești din astea. Sunt foarte nervoasă. Când mi-a arătat omul acela cum l-a mușcat soția, directoare de bancă, de umăr… nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate, a mai declarat Monica Tatoiu.

Melodia cântăreței de muzică trap Erika Isac, „Macarena”, a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online, fiind subiectul unor emisiuni de televiziune și podcasturi. Cu versuri ce abordează subiecte precum misoginismul și provocările cu care se confruntă femeile în societate, piesa a stârnit controverse primind atât susținere, cât și critici din cauza limbajului vulgar folosit.

Textul melodiei oferă o perspectivă asupra atitudinilor negative ale unor reprezentanți ai sexului opus, evidențiind pericolele la care sunt expuse femeile. Erika adoptă un limbaj direct și uneori obscen pentru a sublinia problemele societății, atrăgându-și atât admiratori, cât și blamare pentru abordarea sa provocatoare.

Acum, Monica Tatoiu o distruge pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *