Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu este alcoolică? „O sticlă de șampanie de la 12:00 la 17:00 şi două-trei pahare până la 00:00!“

Monica Tatoiu este alcoolică? „O sticlă de șampanie de la 12:00 la 17:00 şi două-trei pahare până la 00:00!“

20 mart. 2024, 09:18,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Tatoiu a vorbit despre cantitatea de alcool pe care o consumă zilnic. Femeia de afaceri că nu este o persoană care să consume excesiv alcool, menționând că preferă să nu consume bere. Totuși, având în vedere că bea în fiecare zi o sticlă de vin, mulți s-au întrebat dacă Monica Tatoiu este alcoolică.

Monica Tatoiu este alcoolică?

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri surprinzătoare într-un podcast. Femeia de afaceri a vorbit despre obiceiurile sale alimentare și consumul de alcool.

„Am ținut dieta metabolică. Fără alcool. Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă. O sticlă de șampanie între 12:00 și 17:00 și două-trei pahare de vin roșu până la 00:00. Zilnic. Uită-te la mine, vinul roșu… dar nu vin roșu din ăla demisec cum le place românilor”, a povestit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a vorbit și despre perioada în care a fost operată la genunchi. Aceasta a confirmat că a stat doar câteva zile în spital pentru intervenția chirurgicală.

„Toată ziua mă văitam: «Doctor!». Au vrut să-mi aducă. Ziceau: «Lasă că vă aducem din alea de care poartă femeile din America pe stradă». Șampania cât are? 11%. Mie îmi plac bulele alea”, a spus Monica Tatoiu, care a confirmat că a băut șampanie și când era în spital.

Monica Tatoiu, ce a atacat-o pe Erika Isac pentru piesa „Macarena“, a precizat că nu bea bere, în schimb de foarte mulți ani bea șampanie.

„Nu beau bere! Eu așa sunt de mai mult 20 de ani. Veneau șefii, suedezii, care știi cum sunt și ziceau: «O apă cu lămâie!». Eu le spuneam să-mi aducă la ora 12:00 șampania!”, a mai zis Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: „Beau de te bag sub masă!“

Femeia de afaceri a menționat că nu bea tărie, în schimb consumă vin roșu și șampanie.

„Eu beau de te bag sub masă… pe Băsescu! Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol”, a zis Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a vorbit despre modul în care se bea șampania și a recunoscut că nu știa despre acest secret al celor învățați, dar a aflat ulterior. Mai mult, femeia de afaceri și-a recunoscut condiția modestă pe care a avut-o atunci când a venit de la țară, la oraș, dând dovadă de vulnerabilitate și naturalețe în fața publicului.

Monica Tatoiu a menționat printre intimitățile sale și greșeala făcută în tinerețe, atunci când s-a căsătorit și a divorțat după trei luni.

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă. Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu. Țin minte, în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după trei luni, și eram o nebună, o needucată, venită de la periferie”, a mai zis Monica Tatoiu, despre care mulți cred că este alcoolică la câtă șampanie și vin bea zilnic.

Comentarii
  • Nu bea din banii nimanui.A muncit si are o pensie buna. Se pune problema cand bei din banii alcuiva. Deci poate sa o traga… la toti care o judeca. Am zis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *