Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Tatoiu, dezvăluiri după 40 de ani de căsătorie. „Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica”

Monica Tatoiu, dezvăluiri după 40 de ani de căsătorie. „Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica”

17 mart. 2023, 12:22,
BZI.ro, în Radio

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a făcut recent dezvăluiri după 40 de ani de căsătorie cu Victor, bărbatul alături de care are un copil. Cei doi au un mariaj solid, cu toate că uneori se mai ceartă. Totuși, Monica și Victor Tatoiu nu mai dorm împreună de ani buni, întâlnindu-se dimineața la cafea.

Monica Tatoiu este o femeie de succes atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta se bucură de un mariaj de 40 ani alături de actualul soț. Cu toate că a fost înșelată în primele două căsnicii, Monica nu regretă relațiile respective. Femeia de afaceri a precizat că nu ar fi fost fericită în cele din urmă lângă primii doi soți și este bucuroasă că a ajuns la a treia căsnicie.

Monica Tatoiu, dezvăluiri după 40 de ani de căsătorie

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, și Victor Tatoiu sunt căsătoriți de aproape 40 de ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri. Fosta femeie de afaceri a făcut declarații interesante despre relația cu soțul ei.

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei de 40 de ani. Alături de Victor Tatoiu, vedeta călătorește foarte des, recent s-au întors dintr-o vacanță din Guadalupe. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre mariajul lor, a și dezvăluit care e motivul de ceartă pe care îl au acum.

Ce motive de ceartă au Monica și Victor Tatoiu

Cei doi au petrecut foarte mult timp numai împreună, în vacanță, la un moment dat chiar epuizaseră toate subiectele de discuție, când au început să aibă discuții în contradictoriu referitoare la războiul din Ucraina.

„După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. – râde). Vă dați seama, după 40 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt putinistă, eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geopolitică. După 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a povestit amuzată Monica Tatoiu.

Înainte de a fi cu Victor Tatoiu, femeia de afaceri a mai fost căsătorită de două ori. Monica Tatoiu a recunoscut că și-a înșelat partenerii când era mai tânără. Cu Victor Tatoiu, tatăl copilului ei, este împreună de 40 de ani, însă niciodată nu a călcat strâmb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *