Prima pagină » Cultural » Monica Tatoiu, despre relația pe care a avut-o cu Florin Călinescu. „Atunci era frumos tare.”

Monica Tatoiu, despre relația pe care a avut-o cu Florin Călinescu. „Atunci era frumos tare.”

19 mart. 2024, 08:11, 1 ,
în Cultural

Monica Tatoiu a vorbit recent despre relatia pe care a avut-o cu Florin Călinescu.

Cunoscuta femeie de afaceri nu a ascuns niciodată viața personală de ochii lumii și nici relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Monica Tatoiu, despre relația pe care a avut-o cu Florin Călinescu

Monica Tatoiu a discutat, în emisiunea Povești de film, alături de Mara Bănică, despre experiențele sale din fostele relații și despre relația sa cu Florin Călinescu.

„Nu mai știu câți au fost. Mulți. Mama, sărca, spunea că semăn cu taică-miu. Toți au fost frumoși, deștepți, puternici și nu erau vulgari. Florin Călinescu a fost colegul meu de bancă în clasa I. Care iubire la 7 ani? Florin acum arată rău, atunci era frumos tare. S-a îngrășat după ce a venit la București.”, a  povestit Monica Tatoiu.

De ce a ajuns Monica Tatoiu de două ori la divorț

În același podcast, Monica Tatoiu a discutat despre primele două mariaje și motivele care au dus la divorț în fiecare caz. Ea a divorțat după doar 3 luni de căsătorie, deoarece mariajul a fost un pariu cu tatăl ei, care spusese că nu va reuși să se căsătorească.

A doua căsătorie a fost pentru a obține buletinul de București, iar divorțul a fost mai complicat când statul le-a împărțit apartamentul cumpărat cu banii părinților ei.

„Prima căsnicie a durat 3 luni. A fost un pariu. Tot: „n-o să intri la matematică”, am intrat a treia, „nu o să iei BAC-ul”, am luat 10, „nu o să-ți iei doctoratul”, că taică-miu stilul acesta era. „Nu o să te măriți, că nu te ia nimeni.” „Nu mă ia nimeni? Care zici tu că e cel mai tare din parcare?” L-am ales pe cel mai frumos, cel mai cult, laureat al premiului Academiei.

Era prea intelectual. Am avut nuntă la Mitropolie, trenă cu 30 de metri. Așa era pe vremea aia. Nu era ca acum. A doua căsnicie, pentru buletin de București. Eram colegi la facultate și prin căsătorie, el a intrat la media mea. Atunci era cea mai bună soluție. Am fost parteneri. Divorțul a fost nasol că mama i-a dat banii lui soacră-mea să ia apartamentul și statul a zis că erau bani comuni.

Mi-a luat nu știu cât din casă. Eu am stat în chirie în casa mea până la Revoluție. El a fost un tip foarte mișto. Divorțurile astea cu bani…”, a povestit Monica Tatoiu, despre fostele căsătorii și despre relația cu Florin Călinescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024