Prima pagină » Cancan » Monica Tatoiu, declarații controversate în emisiunea lui Denise Rifai: „Am făcut avorturi pentru elevele mele!”

Monica Tatoiu, declarații controversate în emisiunea lui Denise Rifai: „Am făcut avorturi pentru elevele mele!”

11 oct. 2021, 12:32,
în Cancan

Monica Tatoiu a făcut o serie de declarații controversate în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. Afacerista a vorbit despre virginitate și despre lucrurile pe care le făcea pentru elevele sale atunci când era cadru didactic.

Monica Tatoiu a povestit despre cum și-a pierdut virginitatea pentru a le face face în ciudă părinților.

Monica Tatoiu, declarații controversate despre virginitate

Monica Tatoiu a fost întrebată în emisiunea de la Kanal D cum și-a început viața sexuală.

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”,  a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Denise Rifai femeii de afaceri.

Monica Tatoiu a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Mai mult, aceasta a precizat că pentru ea virginitatea este o tâmpenie și că nu asta iubesc bărbații la o femeie. De altfel, Monica Tatoiu dezvăluie că i-a oferit un sfat fiului său, Victor, în această privință. „Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri.

Monica Tatoiu a povestit cum le ajuta pe elevele sale, pe vremea când era cadru didactic, să scape de sarcinile nedorite.  „Eu le învățam pe fetele mele, care aveau părinți mai duri, am făcut și avorturi pentru elevele mele din clasele a 12-a, cu tați nebuni, pe vremea lui Ceaușescu.

Recunosc, le-am ajutat să intre la facultate”, a mai spus ea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Monica Tatoiu este femeie de afaceri de succes

Cu un doctorat în matematică, prezența constantă în diferite emisiuni TV, Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului, iar în anul 2004 a candidat la funcția de Primar General al Capitalei. A militat pentru egalitatea de șanse în România, iar în prezent se consideră una dintre pensionarele de lux din România.

„Nimic nu mă reduce la tăcere!”, susține Monica Tatoiu în cadrul interviului din emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar această afirmație își găsește corespondent în realitate, Monica Tatoiu fiind mereu cu răspunsul pregătit în orice context în care apare în fața publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *