Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Tatoiu avea o vacanță programată în Egipt însă și-a anulat-o. Ce o mai sperie pe afaceristă în afară de atacurile rechinilor

Monica Tatoiu avea o vacanță programată în Egipt însă și-a anulat-o. Ce o mai sperie pe afaceristă în afară de atacurile rechinilor

05 iul. 2022, 12:55,
în Radio

Monica Tatoiu a recunoscut la TV că avea programată o vacanță în Egipt, însă și-a anulat-o în lumina ultimelor evenimente tragice petrecute acolo. Totodată, celebra afaceristă precizează că nu o sperie doar atacurile rechinilor care au făcut două victime duminică. Monica Tatoiu mai spune că la baza deciziei de a nu mai merge în Egipt stă și frica de unele eventuale atacuri teroriste.

După cum se știe, Monica Tatoiu este o împătimită a călătoriilor prin lume și a vacanțelor în locuri exotice. Astfel, celebra afaceristă adoră să se plimbe prin lume, mai ales de când a ieșit la pensie. Ba chiar, în curând avea programată o vacanță în Egipt, pe care și-a anulat-o însă după cele două tragedii din Marea Roșie de la Hurghada.

Monica Tatoiu vacanță anulată în Egipt

Monica Tatoiu a dezvăluit într-o emisiune televizată motivul pentru care și-a anulat vacanța în Egipt. Decizia ei a fost luată și în contextul în care zilele trecute două femei, una fiind româncă, au murit după ce au fost atacate de rechini. Mai mult, Monica Tatoiu mai spune că a avut și o premoniție înainte de ziua fatidică în care și-au pierdut viața cele două.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge şi s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a povestit Monica Tatoiu la România TV.

Sfaturi pentru cei care își petrec concediul în străinătate

Totodată, Monica Tatoiu are și câteva sfaturi pentru românii care merg în concedii în afara ţării. Aceștia ar trebui să fie foarte atenți deoarece aceste aspecte pot contribui la siguranța lor.

„Ce îi rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodata nu intri în apă singur în zone necunoscute. Poți să faci stop cardiac, poate să-ţi alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu nişte pești şi după l-am dus la spital, i s-a umflat un braţ şi era suspect de embolie”, atrage atenția Monica Tatoiu.

Pe de altă parte, Monica Tatoiu mai spune că nu doar atacul rechinilor ar fi problema în Egipt, ci și atacurile teroriste.

„Eu în Egipt m-aș teme mai mult de viitoare atacuri teroriste unde pot muri şi o sută de oameni”, a conchis femeia de afaceri.

Românca ucisă de rechin în Egipt era din Suceava

Roxana Donișan, cea de-a doua femeie ucisă de rechin în apele Mării Roșii, era o româncă, în vârstă de 44 de ani, din Suceava. Aceasta se afla în vacanță în Egipt și se bucura din plin de tot ce avea destinația de oferit. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit la câteva ore de la primul atac

Femeia lucra la Administratia Județeana a Finantelor Publice Suceava, era necăsătorită, fiind mare amatoare de vacanțe în locații aflate la malul mării. Cadavrul Roxanei Donișan, care era pasionată de snorkeling, a fost descoperit într-un recif de corali după ce fusese raportată dispariţiei ei. Potrivit spuselor martorilor, aceasta era desfigurată.

„Rămăşiţele ei au fost puse într-un sac. Erau şase poliţişti acolo, nu ne-au lăsat să filmăm”, a povestit un martor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *