Cu privire la scandalul momentului, Monica Tatoiu nu a rămas indiferentă și a lansat un atac dur la adresa lui Gheboasă. Aceasta consideră că dacă un artist exprimă o stare de spirit bolnavă, atunci și comunitatea care îl admiră este la fel de afectată. Totodată, Monica Tatoiu consideră că generația actuală de tineri își găsește tot mai greu locul în lume.
În momentul actual, țara este împărțită în două tabere, după scandalul în care a fost implicat Gheboasă. Unii sunt de părere că artistul nu are nicio vină, iar alții consideră că versurile lui nu sunt deloc educative și că nu ar trebui auzite de cei mici.
Monica Tatoiu, atac dur la adresa lui Gheboasă
Multe vedete nu au rămas tăcute, deoarece consideră că artistul nu are nicio vină, iar pe lângă aceste aspecte, la festivalul respectiv au venit mult mai mulți artiști care au avut versuri mai dure. Nici Monica Tatoiu nu a rămas indiferentă față de acest scandal și a menționat că tinerii au nevoie de distracție.
Cu toate acestea, ea precizează că în trecut, generatia ei se bucura de festivaluri și muzică care promovau idealuri precum lupta pentru pace, dragostea și încrederea în viitor. Textele muzicale ale vremii erau pozitive, non-vulgare și non-agresive, având în vedere aspirațiile generației sale pentru o lume mai bună și mai frumoasă, în care oamenii se iubesc și se respectă.
„Ce mă deranjează pe mine legat de ceea ce s-a întâmplat acum la Untold este furia unei generaţii care nu îşi găseşte locul în această lume care nu îi iubeşte şi care nu îi respectă. Dar este o furie îndreptăţită a acestei generaţii împotriva sistemului care le distruge viitorul. Pentru că lumea în care trăim este o lume a banilor în care tinerii nu îşi găsesc locul. Nu au nicio şansă”, a spus Monica Tatoiu.
Un artist care promovează furia poate influența negativ o generație
Monica Tatoiu susține că arta este o modalitate de exprimare a sentimentelor și stării de spirit. Ea consideră că dacă un artist exprimă o stare de spirit bolnavă, atunci și comunitatea care îl admiră este la fel de afectată. Vedeta consideră că un artist care promovează furia sau nemulțumirea poate influența negativ o generație, adesea atrăgând tineri care au eșuat în învățământ sau din punct de vedere social.
„Arta este o formă de exprimare a unor sentimente. Poate să fie muzică, pictură, cărţi, fotografie, dar arta exprimă o stare de spirit. Or, dacă domnul este artist, atunci starea lui de spirit este starea unui om bolnav. Iar generaţia care îl ridică în slăvi este o generaţie bolnavă, de care noi, societatea adulţilor, suntem responsabili. Îmi asum această responsabilitate. Dacă ne iubim copiii şi nepoţii, trebuie cu orice risc, să îi vindecăm de boală. Chiar împotriva voinţelor lor. Ală nu este artist.
Care este mesajul lui? Că el este înfuriat? Atunci să se ducă să se lupte cu maica-să, cu taică-su și cu cei patru pereți de acasă. Infectează o generație. El apelează la resursele emoționale de nemulțumire ale unei generații care nu a luat BAC-ul. Pe bune dreptate ei sunt nemulțumiți, dar noi trebuie să facem ceva”, a mai spus Monica Tatoiu.
Dacă și acest individ este…artist, eu sunt nașul Papei. Cum poți fi artist fără pic de școală? De ce ducem în derizoriu un titlu nobil? Mă mir că nu-l comparați cu marele FLORIN PIERSIC!!!