Prima pagină » Cancan » Monica Tatoiu, amenințată de niște foști angajați. I-a dat afară după ce i-a prins furând

Monica Tatoiu, amenințată de niște foști angajați. I-a dat afară după ce i-a prins furând

23 nov. 2023, 13:04,
în Cancan

Celebra afaceristă Monica Tatoiu a fost amenințată de niște foști angajați care se ocupau tocmai de paza firmei sale. Când aceasta a aflat ce fac respectivele persoane pe la spatele ei a decis să-i concedieze. Însă, abia atunci, Monica Tatoiu a început să trăiască în teroare și să se teamă pentru viața ei și a familiei.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai populare și vocale femei de afaceri din România. Aceasta mereu spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe. Vedeta are un stil de viață foarte bun, din punct de vedere financiar își permite orice, dar până să ajungă în acest punct, a trecut prin multe momente dificile.

Monica Tatoiu, amenințată de niște foști angajați

Monica Tatoiu a povestit că în urmă cu ceva timp a primit amenințări dure de la firma de pază pe care o avea angajată. Totul s-a întâmplat după ce vedeta a descoperit că unii dintre cei însărcinați cu paza furau din firmă. Așa s-a ajuns că vreme de câteva luni, femeia de afaceri a trăit în teroare, temându-se pentru viața familiei.

Recent, femeia de afaceri a povestit cum, timp de șase luni, a trăit în teroare, fiind amenințată de angajații firmei de pază cu care colabora la acea vreme. După ce a aflat că aceștia o fură, Monica Tatoiu a decis să îi concedieze. Cum a renunțat la colaborare, au apărut și problemele, angajații respectivi o amenințau că o să îi facă rău copilului ei.

„Am dat afară firma de pază care fura, am pus sisteme de alarmă foarte sofisticate la vremea aia, că bărbatul meu se pricepea la chestia asta, și m-au amenințat că-l fac și-l dreg pe copilul meu, că îi injectează nu știu ce. Vreo șase luni a fost așa. Pe principiul că au găsit alți fraieri, m-au lăsat în pace”, a povestit Monica Tatoiu, într-un podcast.

Ce lecție i-a dat Monica Tatoiu fiului ei

Recent, femeia de afaceri a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea să îi ofere fiului său banii de care are nevoie. Monica Tatoiu susține că acesta trebuie să își obțină singur sursele de finanțare pentru a-și cumpăra o locuință.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie.

Deci prima am vândut-o (n.r. – o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. – a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro. El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere”, a declarat Monica Tatoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *