Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! „Am vrut să mă arunc de la etaj!“

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! „Am vrut să mă arunc de la etaj!“

17 iul. 2024, 08:31, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! Totul s-a întâmplat când l-a născut pe unicul său fiu. Femeia de afaceri a mărturisit că fiul ei, Victor, s-a îmbolnăvit grav, iar medicii nu i-au oferit prea multe speranțe de supraviețuire. Într-un moment de maximă disperare, vedeta și-a dorit să încheie socotelile cu viața.

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă!

Monica Tatoiu a povestit prin ce momente de cumpănă a trecut după ce l-a născut pe unicul ei fiu. Băiatul ei s-a născut cu o problemă la un plămân, iar medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire. Când a aflat această veste, fosta profesoară a vrut să facă un gest disperat, să se arunce de la etaj.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva“, a povestit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a precizat că atunci i s-a părut că niciun sacrificiu nu este prea mare pentru fiul ei.

„Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a adăugat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată, când moare!

Femeia de afaceri s-a declarat în favoarea eutanasierii și vrea să fie incinerată atunci când va muri. Monica Tatoiu spune că este în favoarea eutanasierii, iar atunci când va muri vrea să fie incinerată.

„Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor pentru că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. „Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a zis Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri are o avere în valoare de 7,5 milioane de euro și deține mai multe proprietăți, printre care o casă de 633 mp și un teren de 2590 mp. În plus, ea are o pensie de 22.000 de lei

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi. Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, a precizat Monica Tatoiu, care a vrut să se sinucidă în momentul în care a aflat că unicul ei fiu nu are șanse foarte mari să trăiască.

Comentarii
  • Altă știre nu ați mai găsit? asta a mai fost și este irelevantă. mergeți de dimineață prin oraș și sate să luați interviuri la cetățeni despre ce nemulțumiri au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024