Prima pagină » Cancan » Monica Tatoiu a reușit să strângă o avere considerabilă. În ce a ales să investească acum

Monica Tatoiu a reușit să strângă o avere considerabilă. În ce a ales să investească acum

29 dec. 2023, 09:57, 1 ,
în Cancan

Monica Tatoiu a reușit să strângă o avere considerabilă. Cu o pensie de 22.000 de lei și o avuție semnificativă, afacerista preferă să investească în vacanțe în locuri exotice, decât în haine scumpe sau accesorii de lux.

Timp de 14 ani, vedeta a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. A decis să investească o sumă considerabilă și așa a ajuns să dețină o avere uriașă.

Monica Tatoiu a reușit să strângă o avere considerabilă

Afacerea respectivă a crescut până la 33 de milioane de euro, iar acum are o avere estimată la 7,5 milioane de euro, scrie Revista Viva.

Tatoiu are o casă de 633 metri pătrați și un teren de 2.590 mp, ambele cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro. De asemenea, mai deține alte proprietăți, precum și acțiuni la o companie de cosmetice cu sediul în Suedia.

În ciuda faptului că își poate permite orice, afacerista nu e interesată de haine sau accesorii de lux, ci de vacanțe. „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, spunea Monica Tatoiu acum ceva timp.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, recunoaște ea.

De ce nu îşi ajută fiul din punct de vedere financiar

Deși are o avere mare, Monica Tatoiu nu își ajută fiul pe plan financiar. I-a oferit doar unele proprietăți deținute de familie, însă nu vrea să îi dea bani.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie.

Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro. El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu, acum ceva timp.

Ce părere are Monica Tatoiu despre desfrâu și ipocrizie

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără teamă de gura lumii. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a abordat mai multe subiecte legate de societatea în care trăim, vorbind și despre anumite întâmplări prin care a trecut. Monica Tatoiu a ținut să facă câteva declarații controversate despre ipocrizie, povestind și o întâmplare, care se pare că a enervat-o la culme.

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: «Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari, de ce îți pui fustă mini?». Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea!

Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi… și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă «Când faci un copil?». E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie! Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului”, a declarat Monica Tatoiu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`