Prima pagină » Cultural » Monica Tatoiu a răbufnit după ce a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și așteaptă să fie ajutat. „Știm de unde au venit banii lui”

Monica Tatoiu a răbufnit după ce a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și așteaptă să fie ajutat. „Știm de unde au venit banii lui”

01 nov. 2023, 10:09,
în Cultural

Monica Tatoiu și-a manifestat nemulțumirea după ce a aflat că Irinel Columbeanu a fost internat într-un azil și așteaptă sprijin din partea celor apropiați. Fosta femeie de afaceri crede că există situații mai importante care ar trebui să primească atenție.

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a fost subiectul principal al ziarelor după ce a fost internat într-un azil.

Monica Tatoiu a răbufnit după ce a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Prietenii săi au încercat să-l ajute financiar, însă nu toată lumea a fost de acord cu fostul milionar. Gigi Becali a refuzat să-i ofere bani lui Irinel Columbeanu după ce i-a cerut ajutorul.

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.

Fosta femeie de afaceri spune că Irinel Columbeanu nu a muncit niciodată

Fosta femeie de afaceri afirmă că Irinel Columbeanu nu a obținut niciodată bani prin muncă și că toți banii pe care i-a cheltuit i-a moștenit de la tatăl său.

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu, după care și-a continuat revolta, făcând niște previziuni sumbre despre ce ne așteaptă.

Și a continuat: „Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi pe mâine pe datorie, ce spune românul? De ce să mă duc să muncesc pe 2.000 de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”

Cu cât a vândut Irinel Columbeanu vila din Izvorani

Columbeanu a locuit într-un palat adevărat în Izvorani, care a fost distrus într-un incendiu acum câțiva ani. Fostul milionar a dezvăluit că a vândut proprietatea respectivă unei avocate pentru o sumă mult mai mică decât valoarea de piață.

Mai surprinzător, în momentul încheierii tranzacției, Irinel Columbeanu nu a avut cunoștință exactă despre conținutul documentelor pe care le-a semnat.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au împărțit casa din Izvorani, formând unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România la începutul anilor 2000.

”E posibil să recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo. Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. M-a ajutat la greu, că nu mai aveam bani, 600.000 euro. Un contract de vânzare – cumpărare cu garanţie imobiliară. Este o situaţie care este în curs de soluţionare. Nu m-am uitat bine ce am semnat, recunosc”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul pe Youtube.

Monica Tatoiu nu este de acord cu ceea ce se întâmplă și se spune despre Irinel Columbeanu, ba chiar mai mult îl învinuiește pe acesta pentru situația în care se află.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024