Prima pagină » Actualitate » Monica Pop s-a îmbogățit cu o vilă, în timpul pandemiei! Medicul și-a cumpărat anul trecut o casă de 200 de metri pătrați în Voluntari!

Monica Pop s-a îmbogățit cu o vilă, în timpul pandemiei! Medicul și-a cumpărat anul trecut o casă de 200 de metri pătrați în Voluntari!

07 nov. 2021, 10:20,
în Actualitate

Medicul Monica Pop, una dintre cele mai puternice voci care contestă măsurile luate de autorități în timpul pandemiei COVID-19, s-a mutat anul trecut la o vilă în Voluntari.

Monica Pop, șefa secției de oftalmologie de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, a reușit să-și cumpere, în plin pandemie, o vilă de 200 mp în comuna ilfoveană Voluntari.

Imobilul are 4 camere și este deținut în co-proprietate cu soțul ei, Mircea Pop.

Monica Pop și soțul ei câștigă peste 21.000 de lei pe lună

Noua achiziție a ridicat numărul proprietăților deținute de Monica Popla 4: două case și un apartament în București și o vilă în Voluntari. Informațiile apar în declarația de avere a medicului, depusă anul acesta.

Conform aceluiași document, Monica Pop nu deține alte bunuri, cu excepția unei mașini fabricate în urmă cu 16 ani. De asemenea, nu are active bancare (în afară de cardurile de salariu) și nici datorii. Medicul a obținut în anul fiscal care a trecut un venit total de 175.824

lei iar soțul ei a câștigat 60.512 lei din salariu și 22.500 lei din pensie. Ceea ce înseamnă că venitul mediu lunar al familiei Pop a depășit 21.000 de lei.

A criticat dur măsurile luate de autorități în pandemie

Monica Pop este unul dintre medicii care au contestat vehement o parte din măsurile luate de autorități în privința combaterii pandemiei de COVID-19 și a fost un critic dur al secretarului de stat Raed Arafat. Ea susține că principala măsură care ar trebui luată de autorități este testatarea în masă și spune că populația ar trebui informată corect și în legătură cu riscurile la care se supune atunci când se vaccinează.

De asemenea, ea spune că atât vaccinații cât și nevaccinații ar trebui să fie tratați la fel, în condițiile în care ambele categorii pot fi purtătoare a virusului.

Totuși, Monica Pop nu se consideră o anti-vaccinistă și chiar a făcut apel la populație să se imunizeze atunci când valul 4 a lovit din plin țara noastră.

”Având în vedere contagiozitatea mare, ar trebui obligatoriu: testare în masă, vaccin (cu excepția celor care au contraindicații), mască, distanțare, izolare, sfat medical imediat. Izolare și testare pentru toți. Contacții unui infectat, vaccinați sau nu, cu sau fără simptome! Luați legătura cu medicul pentru a ști ce faceți în continuare”, a scris Monica Pop pe pagina ei de socializare, în urmă cu o lună și jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`