Prima pagină » Actualitate » Monica Pop, reacție dură cu privire la decapitările orchestarte: „Aduceți titanii înapoi!“

Monica Pop, reacție dură cu privire la decapitările orchestarte: „Aduceți titanii înapoi!“

25 dec. 2020, 12:56,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a avut o reacție dură în prag de Sărbători, cu privire la decapitările orchestrate din sistemul medical. Monica Pop acuză faptul că doctori de excepție au fost „decapitați”.

„SPRIJIN ȘI APRECIERI, NU BLAM, RESTRICȚII ȘI «DECAPITĂRI» PENTRU MEDICII SENIORI, MULȚI DE NEÎNLOCUIT!

Au fost ” CRIME ORGANIZATE”, lucruri inacceptabile, urâte, rele, cu consecințe dezastruoase pentru mulți pacienți , copii, tineri sau bătrâni, care ar fi putut beneficia de competența profesională deosebită și experiența îndelungată a unor titani ca dl Prof. Dr Burnei, dl Prof.Dr.Beuran, dl Prof. Dr. Irinel Popescu, dl Prof. Dr. Astărăstoaie, dl Prof. Dr. Lucan, etc, «UCIȘI», unii «complet», alții parțial, în urma unor afirmații scelerate, pe care unii din media abia au așteptat să le publice, uneori să le și amplifice, se știe bine de ce. Unii au apărat, alții au blamat…“, scrie Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Medicii tineri de perspectivă trebuie să aibă de la cine învăța“

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susține că medicii tineri au nevoie de cei cu experianță, pentru a avea de la cine învăța.

„Medicii tineri de perspectivă trebuie să intre în sistem și să aibă locul lor, să poată învăța și progresa, dar, la început se SACRIFICĂ stări de sănătate sau chiar vieți din cauza unor greșeli din lipsă de experiență, DACĂ NU MAI AU DE LA CINE SĂ ÎNVEȚE, CU CINE SĂ SE SFĂTUIASCĂ LA CAZURILE GRELE, COMPLICATE, PE CARE NU LE-AU MAI ÎNTÂLNIT PÂNĂ ATUNCI! TOT MAI MULTE! Cei pe care unii lipsiți de bună cuviință dar și de caracter, îi numesc în fel și chip (dinozauri, etc)“, a precizat Monica Pop.

„La noi, au fost derapaje urâte, cu consecințe grele!“

„Medicii tineri, începători, cu responsabilitate și caracter, întreabă, se sfătuiesc, cer ajutorul celor cu experiență. Nu toți însă! Sunt și unii, destui, mai încrezuți, mai orgolioși, care se supraestimează și care se cred capabili de ceea ce, în realitate, nu sunt. PE SĂNĂTATEA ȘI PE VIAȚA PACIENȚILOR! Și care nu au învățat că în medicină și nu numai, 4 ochi și 2 creiere înseamnă mai mult decât 2(1) și 6, mai mult decât 4. E foarte important în această meserie. Alții, ar intreba dar nu mai au pe cine! La noi, au fost derapaje urâte, cu consecințe grele! Mii de pacienți rămași neoperați, unii pierduți! Cine raspunde?!

ADUCEȚI-I ÎNAPOI LA PACIENȚII CARE AU ATÂTA NEVOIE DE EI, LA MEDICII TINERI, PROFITAȚI DE PROFESIONALISMUL ȘI DE EXPERIENȚA LOR! SUNT TOT MAI PUȚINI, AȚI DISTRUS DESTUL!

Medicii și pacientii dar și cei vinovați știu și înțeleg perfect ce spun! Au ajuns mulți bolnavi să fie „reparați” de „dinozauri” în urma eșecurilor! DACĂ AU MAI AVUT ȘANSA SĂ-I MAI GĂSEASCĂ! Unii, însă, N-AU MAI APUCAT!“, a mai scris Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Mesaj transmis lui Klaus Iohannis

Într-o altă postare pe pagina ei de Facebook, Monica Pop îi transmite un mesaj președintelui Klaus Iohannis și critică dur alegerea autorităților ca președintele să nu fie primul român vaccinat.

„Joe Biden cum a putut? Nu vă lăsați ”păcălit”, domnule președinte!!! Sunteți președintele tuturor românilor! Adică și al medicilor! Nu era normal ca PREȘEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu PREMIERUL și cu MINISTRUL SĂNĂTĂȚII??!! Cum se poate interpreta răspunsul la întrebarea dacă s-ar vaccina în direct : „DA, DACĂ AJUTĂ CU CEVA”!!!!! Cum adică? Nu ajută exemplul personal?“, a scris Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`