Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Pop, critică dură la adresa soților Buhnici. Ce le recomandă mediculor celor doi

Monica Pop, critică dură la adresa soților Buhnici. Ce le recomandă mediculor celor doi

24 iul. 2022, 17:40,
în Cancan ultimă oră

De aproape o săptămână soții Buhnici sunt în atenția tuturor, sub lupa celor mai critici internauți, dar și a multor personaje publice.

Valul de critici și ură venit peste George și Lorena este cauzat de recentele declarații făcute la TV de către specialistul în IT, dar și de remarcile făcute pe Facebook de soția sa, la adresa unei femei mai plinuțe.

Soții Buhnici, taxați dur de Monica Pop

Astfel, după ce ei, considerând că îndeamnă populația la a trăi sănătos și a face sport, au folosit cuvinte jignitoare țintindu-le pe doamnele și domnișoarele cu celulită și vergeturi, ulterior, de critici nu au scăpat nici ei.

Iar acum, printre multele vedete și oameni publici care i-au pus la zid pe cei doi soți se numără și Monica Pop.

Medicul, pe pagina personală de Facebook, nu doar că nu s-a arătat de acord cu afirmațiile făcute de celebrul vlogger, dar a venit și cu o recomandare pentru el și soția sa. Ba mai mult decât atât, Monica Pop nu s-a ferit din a le face și un portret, deloc plăcut.

Concret, Monica Pop spune că George și Lorena Buhnici au nevoit cât mai rapid de un consult oftalmologic pentru că, din punctul ei de vedere, cei doi nu-și văd propriile defecte.

Ea notează spusele celor doi drept replici ce nu pot fi iertate ori trecute cu vederea, mai ales că, subliniază ea, vin de la niște oameni ca ei. Persoane pe care Monica Pop nu le consideră a fi tocmai frumoase.

Și chiar dacă în ochii lor sau ai altora, soții Buhnici se încadrează în tiparul oamenilor frumoși, medicul este de părere că totul a pălit în fața declarațiilor făcute.

Astfel, crede medicul, după asemenea reacții publice, orice imagine, oricât ar fi ea de bună și frumoasă, nu mai are nicio valoare, atât timp cât sufletul nu se ridică la același nivel.

”Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză! Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea!… Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *