Prima pagină » National » Monica Pop, avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID. „Poate avea impact genetic”
Monica Pop, avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID.

Monica Pop, avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID. „Poate avea impact genetic”

19 nov. 2020, 12:38,
în National

Reputatul medic Monica Pop a lansat un avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID, despre care spune că poate avea impact genetic. Ea consideră că aceste vaccinuri au fost făcute prea în grabă și nu s-a putut studia amănunțit ce efecte secundare pot avea. De asemenea, Monica Pop mai precizează că foarte mulți medici sunt reticenți cu privire la aceste vaccinuri.

Medicul Monica Pop a tras un semnal de alarmă în privința vaccinului anti-COVID. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a explicat că medicii sunt reticenţi în privinţa acestuia. Și aceasta deoarece arma de atac împotriva noului coronavirus a fost făcută „prea repede”. Astfel,nimeni nu ştie dacă are efecte secundare, care din nefericire ar putea fi „catastrofale” pentru organismul uman.

Monica Pop, avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID

Într-un interviu recent, dr. Monica Pop a explicat de ce există reticenţe privind vaccinul anti-COVID. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a afirmat că nu se poate cunoaşte încă ce se poate întâmpla peste un timp.

E foarte normal ca populația medicală să fie reticientă pentru că nimeni nu vrea un vaccin care este făcut foarte repede și care nu a trecut proba timpului. Nu știe nimeni ce efecte secundare poate avea peste 2 ani și dacă acestea sunt catastrofale.

Un astfel de vaccin poate avea un impact genetic și nu poți cunoaște ce se poate întâmpla peste un timp. E foarte normal așa. În ceea ce privește această circulară, eu sper din tot sufletul meu că e dată pentru a şti numărul persoanelor care vor să se vaccineze, în niciun caz pentru a impune acest lucru și pentru a șantaja populația cu locul de muncă”, a precizat Monica Pop.

Președintele Iohannis a precizat că primii vor fi vaccinați medicii

Reputatul medic oftalmolog a făcut referire la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis care a anunţat că primii români vaccinați anti-COVID vor fi medicii.

Vaccinarea va începe cu anumite grupe de populație: personalul medical în primă fază, grupele de risc, sectoare esențiale precum educație, siguranță națională, transporturi, energie. Au fost stabilite condițiile generale. Am solicitat o dată în plus să comunice clar și transparent aceste măsuri atât personalului medical, cât și populației.

E deosebit de important să combatem dezinformarea și fake news-urile care au un efect manipulatoriu profund nociv. Atât timp cât dovezile științifice susțin eficiența și siguranța vaccinurilor, trebuie să ne unim eforturile pentru a implementa o campanie de vaccinare eficientă. România va depăși această criză sanitară…”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Și totuși faptul că Monica Pop lansează un avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID nu trebuie neglijat ținând cont de experiența acesteia în domeniul sanitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`