Prima pagină » Actualitate » Monica Pop a povestit o mare cumpănă a vieții ei! „M-a sculat într-o noapte și mi-a spus că va muri!”

Monica Pop a povestit o mare cumpănă a vieții ei! „M-a sculat într-o noapte și mi-a spus că va muri!”

12 iun. 2024, 09:01,
în Actualitate

Monica Pop a povestit o mare cumpănă a vieții ei. Monica Pop, este unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din București, a deținut funcția de manager al Spitalului Clinic de Oftalmologie, dar și o persoană foarte deschisă. Recent, aceasta vorbit despre un moment dureros din viața ei.

Monica Pop a povestit o mare cumpănă a vieții ei!

La vârsta de opt ani, Monica Pop locuia cu bunica ei, iar într-o noapte a fost trezită de ea și i-a spus că își simte sfârșitul. A fost trimisă la o rudă pentru a da telefon mamei sale să vină să o ia de acolo.

Evenimentul a marcat-o foarte tare, iar de atunci s-a cumințit, crezând că din cauza obrăzniciilor sale nu va mai fi luată acasă de familie, în urma decesului.

„Prima cumpănă a fost când aveam opt ani. Bunica m-a sculat într-o noapte și mi-a spus că probabil va muri până dimineață și să merg la o rudă să dea telefon mamei mele să vină să mă ia. Eram doar eu și bunica în momentul acela. Bunica mea a fost cel mai frumos om din lumea asta pentru mine și așa va rămâne câte zile o să am în lumea asta. Am luat bătaie de la 7 la 12 ani în fiecare zi, pentru că avea dreptate bunica mea, eram foarte neastâmpărată și am făcut tot felul. Am învățat bine întotdeauna, dar în rest alte calități, mai încet, mai puțin“, a povestit Monica Pop.

Medicul a precizat că s-a speriat foarte tare și timp de o lună a fost cel mai cuminte copil din Cluj.

„Mă pedepsea bunica mea, bine făcea și avea dreptate. Nu numai că nu i-am păstrat vreo supărare, dimpotrivă pentru mine. Dar atunci m-am speriat foarte rău, am încetat cu toate prostiile, iar o lună de zile am fost cel mai cuminte copil din Cluj. Mă gândeam că așa neastâmpărată cum sunt, pentru că eram perfect conștientă, că dacă se întâmpla așa cu bunica, nu mă mai ia nimeni înapoi, pentru că sunt neastâmpărată. Lucruri dureroase. Aceea a fost prima cumpănă”, a declarat Monica Pop.

Monica Pop luptă cu cancerul

Monica Pop se luptă cu cancerul de colon și este alături trup și suflet de oamenii care duc aceeași luptă. Medicul trece de ani buni momente extrem de dificile, confruntându-se cu cancer la colon. A trecut prin cinci intervenții chirurgicale, cea mai recentă având loc în vara anului 2022. Cu toate acestea, ea nu și-a pierdut niciodată speranța că va învinge boala. De mai mult de un deceniu luptă cu această afecțiune medicală. Determinarea ei de a nu ceda niciodată. A continua să spere. A devenit o sursă de inspirație pentru alți pacienți cu cancer, încurajându-i să nu se descurajeze, ci să continue să lupte.

A vorbit public, de multe ori, despre boala ei. A militat întotdeauna pentru pacienții cu cancer. Este vorba despre o boală severă, dar tratabilă și, uneori, vindecabilă. A supraviețuit unui cancer de colon de mai mulți ani, trecând prin patru operați, urmând diverse tratamente chimioterapice.

Acum, Monica Pop a povestit o mare cumpănă a vieții ei, când bunica ei a fost la un pas de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024