Prima pagină » Cultural » Monica Odagiu se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa artistă despre relația cu Dan Bittman

Monica Odagiu se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa artistă despre relația cu Dan Bittman

22 iul. 2022, 09:35, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgita artistă Monica Odagiu se bucură din plin de viață și de celebritate la vârsta marilor împliniri. Vedeta are o carieră de succes în actorie, muzică și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta are numeroase proiecte profesionale, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori. Deși este extrem de discretă când vine vorba de planul personal, Monica Odagiu a fost protagonista unor controverse în lumea mondenă după ce au circulat zvonuri că ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de nimeni altul decât Dan Bittman. Iată ce spune frumoasa artistă despre relația cu Dan Bittman.

Monica Odagiu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață

Monica Odagiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa vedetă face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Mereu zâmbitoare și cu o energie debordantă, Monica Odagiu cucerește publicul la fiecare apariție. La vârsta de 26 de ani, actrița are o carieră impresionantă, iar pe rețelele de socializare are un număr uluitor de admiratori.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Monica Odagiu a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, Monica Odagiu a fost protagonista unui scandal după ce au apărut zvonuri că ar fi avut o relație cu celebrul artist Dan Bittman. Actrița a apărut în videoclipul unei piese cântate de trupa Holograf, iar la scurt timp s-a spus că faimosul cântăreț și tânăra artistă ar forma un cuplu după ce aceștia au fost surprinși de mai multe ori împreună.

Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii, fiind deranjați de presupunerile apărute în showbiz-ul autohton.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele.“, a declarat Monica Odagiu.

În prezent, Monica Odagiu se bucură de viață și de aprecierea publicului autohton. Aceasta se dedică profesiei sale artistice, iar în mediul online își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite. Și celebra actriță Anca Dumitra se declară o femeie împlinită la vârsta sa. Aceasta s-a afișat recent la un eveniment monden alături de iubitul ei, un prosper om de afaceri. Și Doina Teodoru nu ține cont de vârstă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de chef Cătălin Scărlătescu.

Ce spune celebra artistă despre trecutul său amoros

Monica Odagiu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Recent, actrița a vorbit despre trecutul său amoros, dezvăluind motivul pentru care în prezent nu are iubit.

„Nu am timp de nimic în perioada asta, însă, dacă ar exista cineva, oricum nu v-aș spune. Doar mă ştiţi! (…) Nu o să intru în detalii, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar ce pot să-ți spun este că în perioada aceasta cariera este cea mai importantă pentru mine.“, a declarat vedeta.

Mai mult, Monica Odagiu a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă bărbatul de lângă ea.

„Ar trebui în primul rând să aibă umor și să-mi fie echipă, să putem să fim, cum îmi place mie să spun, complici. Întotdeauna am spus că, dacă aș găsi un bărbat cu care să mă-nțeleg cum mă înțeleg cu Ana, ar fi perfect!“, a mai precizat actrița.

La vârsta de 26 de ani, Monica Odagiu are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Artista se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *