Prima pagină » Cultural » Monica Odagiu a dat vestea asta de la volan: „Doamne! M-a apucat panica”

Monica Odagiu a dat vestea asta de la volan: „Doamne! M-a apucat panica”

26 mai 2023, 09:36,
în Cultural

Monica Odagiu a trecut printr-o grea încercare în urmă cu aproape 2 luni, în Duminica Floriilor, atunci când a produs un accident mortal în Capitală. În urma evenimentului rutier, un tânăr și-a pierdut viața, Alexandru pe numele lui, anchetatorii stabilind ulterior că celebra actriță este nevinovată, asta pentru că victima s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în mijlocul străzii, într-o zonă care nu era semnalizată cu o trecere de pietoni, iar artista nu a avut posibilitatea de a evita impactul.

Ei bine, însă, în prezent, la aproape 2 luni de la incidentul care, fără doar și poate, a marcat-o pe tânără, deși nu era vinovată, aceasta le-a transmis un mesaj fanilor de pe Instagram, fiind vizibil mai bine, după tragicul eveniment rutier.

Monica Odagiu a dat vestea asta de la volan

Blondina le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că a realizat abia recent că nu mai este mult până când va împlini vârsta de 27 de ani, fapt ce a cam pus-o puțin pe gânduri pe tânără, asta pentru că realizează trecerea timpului.

„Doamne, frații mei, nu știu când a trecut timpul ăsta! Tocmai am conștientizat că într-o lună de zile fac 27 de ani, chiar în ziua de 27 iunie. E o chestie, nu? Nu mă încântă foarte tare, dar mă bucură pentru că îmi voi serba ziua de naștere pe scenă. Vă voi cânta pe 27 iunie, iar pe 28 iunie o să fim la Constanța cu „O noapte furtunoasă”.

M-aș bucura foarte tare să fiți acolo alături de mine. Am nevoie, simt că îmbătrânesc, m-a apucat panica”, a transmis Monica Odagiu.

Ce reacție a avut Monica Odagiu după tragedie

Prietenii și familia i-au fost alături Monicăi Odagiu în toată această perioadă și au încercat să o facă să treacă peste evenimentul tragic.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, spunea Monica Odagiu la vremea respectivă.

Monica Odagiu nu este vinovată pentru accidentul produs în Capitală

Pe data de 9 aprilie, Monica Odagiu a produs un accident mortal  în Capitală, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Oamenii legii au făcut investigații și au ajuns la concluzia că actrița nu este vinovată pentru tragedie, asta pentru că a respectat toate regulile de circulație, dar a făcut și tot posibilul pentru a evita impactul, reacția ei fiind una potrivită în situația în care a fost implicată.

De precizat este că, pe numele actriței nu se va deschide un dosar penal, ulterior existând posibilitatea ca acest caz să se claseze ca accident, iar speța să fie închisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`