Prima pagină » National » Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o nuntă de vis. Detalii neștiute despre grandiosul eveniment au ieșit la iveală

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o nuntă de vis. Detalii neștiute despre grandiosul eveniment au ieșit la iveală

09 nov. 2023, 09:10,
în National

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în anul 2006, iar la nunta lor au participat sute de oameni. Cu toate acestea, Monica și-a invitat doar mama la eveniment, fără a avea sprijinul surorilor sale, Ramona și Alina.

Irinel Columbeanu a avut o singură căsătorie. Fostul milionar a decis să se însoare cu Monica Gabor în anul 2006. Chiar dacă există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Monica și Irinel Columbeanu nu au acordat atenție vorbelor răutăcioase și au ales să se căsătorească. Cei doi au o fiică împreună, pe nume Irinuca.

În anul 2006, căsătoria dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a atras atenția televiziunilor. Cei doi au format o familie, în ciuda criticilor aduse relației lor. La momentul respectiv, Monica avea 18 ani, în timp ce Irinel Columbeanu avea 49 de ani.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o nuntă de vis

Relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a fost una dintre cele mai mediatizate din industria showbiz-ului românesc. Cei doi s-au căsătorit pe data de 22 iulie 2006, iar nunta lor celebra a avut loc în Izvorani. Invitații au avut parte de o plimbare cu vaporul pe lacul Snagov, urmată de o masă rafinată cu 11 feluri de mâncare sofisticată.

De asemenea, suma de bani primită ca dar de nuntă de către miri a fost donată sinistraților afectați de inundații. Monica Gabor a purtat-o rochie de mireasă magnifică, decorată cu cristale Swarovski și bijuterii extrem de valoroase. În timpul petrecerii, Monica a anunțat că este însărcinată, iar în anul 2007 s-a născut Irinuca, fiica lor.

La momentul nunții, Monica Gabor avea 18 ani, în timp ce Irinel Columbeanu avea 49 de ani. Cu toate acestea, diferența de vârstă nu a fost un impediment pentru ei și s-au căsătorit. Cu toate că era un eveniment important în viața sa, surorile Monicăi Gabor nu au fost alături de ea. După cinci ani de la nuntă, Monica și Irinel Columbeanu au divorțat, iar Monica a părăsit România și s-a stabilit în America, unde locuiește și în prezent.

Monica Gabor nu a vrut ca rudele ei să participe la eveniment

Monica Gabor a primit critici dure din partea rudelor sale pentru alegerea unei căsătorii cu un bărbat mai în vârstă decât ea. Această situație a afectat-o profund pe vedetă, iar Monica a izbucnit în lacrimi. Ulterior, Irinel Columbeanu a afirmat că fosta sa soție a fost judecată de familie ei.

„Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea’, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea Xtra Night Show.

După ce a luat decizia de a se căsători cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a invitat doar mama la ceremonie. Se pare că mama a fost singura care a rămas alături de ea în orice situație. Surorile sale, Ramona și Alina Gabor, nu au participat la nunta ei.

„La nuntă eu am întrebat-o ‘măcar spune-mi câți o să fie din partea ta’ și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic ‘cum adică?’, ‘Păi, da, pe mama’, că mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor’, a povestit Irinel Columbeanu despre nunta cu Monica Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *