Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Gabor, punct final în aventura de vară din România. Ce loc special a vizitat

Monica Gabor, punct final în aventura de vară din România. Ce loc special a vizitat

19 iul. 2022, 09:37,
în Radio

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, și-a încheiat aventura de vară din România și urmează să plece la fiica ei și la Mr Pink. Aceasta a petrecut două săptămâni în compania surorilor ei, Alina și Ramona Gabor, timp în care a vizitat mai multe locuri din țara natală. Totodată, perioada verii este una tristă pentru Monica Gabor deoarece în urmă cu 9 ani și-a pierdut mama, iar tatăl a murit în 2020.

Au trecut mai bine de două săptămâni de când surorile Gabor, Monica, Ramona și Alina, s-au întâlnit toate trei în România. Iată că vacanța se apropie însă de final și pentru Monica Gabor, după ce sora mai mică, Ramona, s-a întors deja în Dubai. Astfel, până ce Monica va pleca în SUA, la fiica ei și la Mr Pink, ea și-a continuat vacanța în România cu o vizită la mănăstire.

Monica Gabor, punct final în aventura de vară din România

În prima săptămână a lunii iulie, Monica, Ramona și Alina Gabor au vizitat frumosul Maramureș, dar și câteva atracții turistice din Moldova. Surorile Gabor s-au bucurat de peisajele superbe și au vizitat toate obiectivele turistice importante: Cimitirul Vesel din Săpânța, Cascada Cailor din Munții Rodnei, de lângă Borșa, dar au mers și la Castelul Sturdza de la Miclăușeni (Iași), Mănăstirea Sfântul Mina (Neamț) etc.

Iată că și înainte de a se întoarce în SUA, acolo unde locuiește cu iubitul chinez și cu fiica ei, Irina, Monica și-a dorit să viziteze tot o mănăstire. Astfel că, în weekendul care tocmai s-a încheiat, fosta soție a lui Irinel a mers la Mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova, pentru câteva clipe de liniște.

Monica s-a apropiat mai mult de Dumnezeu după ce a rămas orfană de ambii părinți și se pare că vizitele la mănăstiri îi aduc un pic de pace în suflet. Mai ales în această perioadă, în care comemorează moartea părinților ei. Mănăstirea Ghighiu este unul dintre lăcașurile de rugăciune cele mai căutate, de către credincioși. Din anul 1958, acolo se află Maicii Domnului „Siriaca”, icoană la care îndeosebi femeile se roagă, pentru a avea copii.

Surorile Gabor au rămas orfane de ambii părinți

Surorile Gabor s-au reîntâlnit pe meleaguerile natale de dor, dar au mai avut un motiv, unul trist. În iunie s-au împlinit 2 ani de la moartea tatălui lor, Emil Gabor, iar luna viitoare se împlinesc 9 ani de când și-au pierdut mama. Chiar dacă locuiesc peste mări și țări, Ramona, Monica și Alina au făcut tot posibilul să organizeze parastele părinților, așa cum cer orânduielile bisericești.

Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi. Pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant și a lovit-o mortal, în cap. În ceea ce-l privește pe tatăl lor, Emil Gabor a murit în iunie 2020, în urma unui infarct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *