Prima pagină » Cancan » Monica Gabor, o prezență discretă pe Instagram. Și Irina Columbeanu postează tot mai rar pe contul de socializare

Monica Gabor, o prezență discretă pe Instagram. Și Irina Columbeanu postează tot mai rar pe contul de socializare

23 nov. 2021, 15:24,
în Cancan

Monica Gabor nu mai este o fană a postărilor pe Instagram în ultima vreme, cum își obișnuise fanii. Totodată, nici Irina Columbeanu, fiica ei, nu prea mai e activă pe contul de socializare, ultima activitate având loc în urmă cu o lună. Totuși, în unele dintre imaginile publicate, ea apare alături de mama și tatăl său. Din aceste postări, este ușor de văzut cât de mult își iubește ambii părinți. La rândul ei, Monica Gabor a dezvăluit pe contul de Instagram că se simte binecuvântată să fie mama Irinei.

În prezent, Monica Gabor are 33 de ani și trăiește alături de iubitul său Mr Pink, în America. Cu mai mulți ani în urmă, ea a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Irina Columbeanu. După divorț, custodia copilului i-a revenit tatălui. Cu toate acestea, afaceristul i-a permis fiicei sale, în urmă cu trei ani, să meargă la mama sa și să studieze în SUA. Dintr-o relație anterioară, Mr Pink are un fiu pe nume Anthony. Irina Columbeanu și fratele său vitreg se înțeleg foarte bine.

Monica Gabor, din ce în ce mai rar pe Instagram

La începutul acestui an, Monica Gabor a dezvăluit că nu este fană a filtrelor de pe Instagram. Într-un story postat în urmă cu ceva timp, vedeta le-a transmis fanelor un mesaj inspirațional.

”Aceasta este o fotografie fără filtre. Filtrele sunt grozave, dar ele te fac să te simți mai puțin încrezătoare. Bucură-te de frumusețea ta”, a scris aceasta pe o poză cu ea nemachiată.

Spre deosebire de alte vedete autohtone, Monica Gabor poartă machiaj doar la evenimente speciale. În rest, se afișează naturală și profită de trăsăturile frumoase pe care le are din naștere. Atunci când Monica Gabor a început să posteze poze alături de sora sa, Ramona, publicul a speculat că ea și Mr Pink s-au despărțit. Pe contul de Instagram, vedeta și-a exprimat de mai multe ori aprecierea pentru Ramona și este recunoscătoare pentru surorile ei.

În ciuda zvonurilor, Mr Pink și Monica Gabor sunt încă împreună. Recent, fosta soție a lui Irinei Columbeanu a postat pe Instagram o poză în care ea și iubitul său se plimbau împreună prin Los Angeles, pe Rodeo Drive. De asemenea, de Halloween, Monica a postat un story în care era costumată în femeie războinică. Pe 31 octombrie, fostul fotomodel a petrecut alături de prietene, într-o rochie scurtă și cizme lungi de piele.

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu „fratele” vitreg

Dintr-o relație anterioară, Mr Pink are un fiu pe nume Anthony. Irina Columbeanu și fratele său se înțeleg de minune, ca drept dovadă că Anthony a apărut într-un video pe canalul de YouTube al Irinei. În acest video, fiica lui Irinel Columbeanu își învață fratele să facă slime. De asemenea, în trecut cei doi au fost împreună cu Monica Gabor la un parc de distracții din America.

Fiind mamă la rândul ei, Monica s-a dovedit o persoană grijulie pentru micul Anthony. În vara acestui an, fotomodelul a postat pe Instagram o poză în care apare alături de cei doi copii. În descrierea pozei, vedeta a mărturisit că Irina și fiul său vitreg sunt foarte speciali pentru ea și i-au făcut viața mai bună în toate modurile posibile. Deși Mr Pink și Monica Gabor nu s-au căsătorit oficial, cei doi își doresc să aibă gemeni împreună. Românca a început deja să caute cea mai bună clinică de fertilizare, deoarece doar așa dorința lor poate deveni realitate. Cei doi îndrăgostiți au decis deja ce nume vor avea viitorii copii: Jason și Lara. Așadar, Monica Gabor și fiica sa, Irina Columbeanu, postează tot mai rar pe Instagram și se bucură de timpul petrecut alături de persoanele iubite, în viața reală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *