Prima pagină » National » Monica Gabor, moment penibil la TV. Imaginile cu aceasta au devenit virale

Monica Gabor, moment penibil la TV. Imaginile cu aceasta au devenit virale

17 nov. 2023, 11:36,
în National

Monica Gabor a avut parte de un moment de-a dreptul penibil în timpul reality-show-ului pe care îl avea la B1tv. Aceasta și-a pus pe cap o geantă de lux, după ce a confundat-o cu o căciulă. La acea vreme, Monica Gabor și Irinel Columbeanu se aflau la începutul relației lor, iar Monica era o tânără simplă care venise în București pentru a fi alături de iubitul său bogat, care o răsfăța în locuri exclusiviste.

Situația financiară nu era o problemă pentru Irinel în acele momente.

În prezent, Monica Gabor nu se mai îngrijorează deloc de bani și își permite tot ceea ce are nevoie. Ea emană eleganță și rafinament și optează exclusiv pentru brand-uri de lux de la începutul relației cu Mr. Pink, în America. În perioada în care era într-o relație cu fostul milionar Irinel Columbeanu, situația financiară era la fel de bună, dar atunci nu era familiarizată cu brand-urile de lux și nici cu modul de a purta cele mai sofisticate articole vestimentare care erau în tendințe.

Monica Gabor, moment penibil la TV

Nu mai este un secret pentru nimeni că Monica Gabor a părăsit liceul din orașul natal și s-a mutat la Snagov după ce l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu. Cei doi au avut o relație de dragoste frumoasă și extrem de mediatizată, deoarece fostul milionar a fost mereu în centrul atenției presei.

Cu toate acestea, în prezent, Monica Gabor este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului și locuiește în America alături de Mr. Pink. În anul 2006, când s-a întâlnit cu Irinel Columbeanu, ea era complet străină de lumea luxului.

Înainte de căsătorie, Irinel Columbeanu a continuat să o răsfețe pe Monica în stilul său caracteristic, fără să ezite să investească în haine și bijuterii de lux. Având în vedere că era un milionar în euro la acea vreme, era de așteptat să aibă alături o femeie pe măsură.

Ce reacție a avut Monica Gabor atunci

După sosirea în Munchen în anul 2006, Irinel Columbeanu se ocupa cu grijă de partenera sa și o răsfăța cu șederi în hoteluri de lux, plimbări în limuzine deosebite și cumpărături doar în magazine exclusiviste. Deoarece partenera sa era neobișnuită cu lumea modei și produse de lux, când a văzut o geantă neobișnuită, decorată cu pietre, Monica Gabor a crezut că este o căciulă. Așadar, s-a apropiat de oglindă, și-a dat jos ochelarii de soare și a încercat să o pună pe cap.

În acel moment, Irinel Columbeanu a spus că geanta era mică, astfel că, pentru a face o glumă, a mai încercat o dată și i-a spus vânzătoarei că era prea mică pentru capul ei, într-un mod ironic și amuzant. Fără îndoială, acesta rămâne cel mai penibil moment din viața ei, însă Irinel a avut grijă să nu o facă să se simtă prost. Cu toate acestea, imaginile au devenit virale și au fost difuzate la televizor la acea vreme.

Cu ceva ani în urmă, Monica Gabor a avut parte de un moment de-a dreptul penibil în timpul reality-show-ului pe care îl avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *