Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Gabor, mesaj sfâșietor în memoria tatălui: „Niciodată nu te vom uita…”

Monica Gabor, mesaj sfâșietor în memoria tatălui: „Niciodată nu te vom uita…”

26 iun. 2021, 18:52,
în Cancan ultimă oră

A trecut un an de la moartea lui Emil Gabor! Ce mesaj emoționant a transmis una dintre fiicele lui.

În urmă cu un an, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor se stingea din viață în urma unui infarct. Emil Gabor avea probleme grave cu plămânii și nu mai putea să se deplaseze. El a fost înmormântat pe data de 26 iunie.

Aflate în străinătate, fiicele bărbatului nu au putut fi alături de tatăl lor și să îl conducă pe ultimul drum.
Monica Gabor a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, în memoria răposatului ei tată. Vedeta se află în continuare în Statele Unite ale Americii, alături de fiica ei, Irinuca, și iubitul. Monica Gabor a mărturisit că niciodată nu își va uita tatăl și îl va iubi mereu.

„Un an fără tatăl nostru, Emi Gabor. Întotdeauna te vom iubi, niciodată nu te vom uita și veșnic ne va fi dor de tine. Moartea lasă o durere în inimă pe care nimeni nu o poate vindeca. Dragostea creează amintiri pe care nimeni nu ți le poate lua”, este mesajul transmis de Monica Gabor.

Motivul pentru care Monica și Ramona Gabor nu au venit la înmormântarea tatălui lor

Fiicele lui Emil Gabor nu au putut să fie prezente la înmormântarea tatălui lor. În urmă cu un an, restricțiile generate de pandemia de coronavirus le-a împiedicat pe cele două să vină înapoi în România. Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii, iar Ramona în Dubai.

Cele două surori au participat la înmormântarea tatălui lor doar prin intermediul telefoanelor.

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat.

Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a spus cel mai bun prieten al lui Emil Gabor, pentru un post de televiziune. Citește mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`