Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Gabor, la un pas să fie abuzată la nunta lui Vali Vijelie! Viitoarea doamnă Columbeanu avea doar 15 ani

Monica Gabor, la un pas să fie abuzată la nunta lui Vali Vijelie! Viitoarea doamnă Columbeanu avea doar 15 ani

27 mai 2021, 13:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Monica Gabor a fost la nunta lui Vali Vijelie în calitate de însoțitoare a unui interlop influent în Bacău, expulzat recent din Anglia. Ovidiu Hasan, interlopul care a fost recent expulzat din Anglia și trimis acasă împreună cu alte persoane cu probleme penale, este nimeni altul decât patronul localului din Bacău unde ar fi lucrat Monica Gabor în adolescență.

Hasan este considerat și un apropiat al clanului Cămătaru.

Monica Gabor, parteneră la nuntă pentru un prieten al lui Nuțu Cămătaru

În 2003, Vali Vijelie s-a căstorit cu iubita lui, Carmen Rusu, iar naș le-a fost nimeni altul decât Nuțu Cămătaru. Acesta și-a invitat și prietenii din țară, printre care și Ovidiu Hasan. Băcăuanul ar fi venit la București însoțit de nimeni alta decât Monica Gabor, care în 2003 avea doar 15 ani.

Monica nu a fost însă lăsat să vină singură ci a fost însoțită de Dinu Damaschin, bărbatul care se autoproclamase ”binefăcătorul” ei și care ar fi încercat s-o violeze pe viitoarea doamnă Columbeanu, într-o cameră de hotel din Capitală. Monica ar fi scăpat de acesta doar după ce i-a spus că este virgină.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Monica Gabor în 2003 și apare în dosarul în care a fost judecat Dinu Damaschin, care, de altfel, a și decedat în sala de tribunal din cauza unor probleme cardiace.

“Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucreaza la bar deoarece erau invitați la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Cămătaru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (…) și am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a declarat Monica în fața procurorilor, scrie wowbiz.ro.

Monica Gabor nu a vorbit niciodată despre acea perioadă tulbure a vieții ei, însă nici nu a negat că fără ajutorul lui Irinel Columbeanu, omul care a smuls-o practic din acea lume, destinul ei ar fi fost unul extrem de complicat.

Cine este Ovidiu Hasan, bărbatul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor?

Ovidiu Hasan, omul care ar fi adus-o pe Monica la nunta lui Vali Vijelie, este unul dintre oamenii care s-au impus prin violență în lumea interlopă băcăuană. El a fost inculpat în mai multe dosare de proxenetism iar din stenograme reiese faptul că acesta era de multe ori violent cu fetele care lucrau cu el. Hasan a deținut, la începutul anilor 2000, un local de noapte în Bacău, unde se dansa la bară. Acolo ar fi lucrat o perioadă și Monica, cea care are și câteva fotografii în clubul respectiv. Pe de altă parte, Hasan neagă că ar fi traficat-o pe Monica și spune că aceasta era doar plătită să danseze la bar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *