Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Gabor, imagine inedită alături de Irina Columbeanu și Antony, fiul lui Mr. Pink

Monica Gabor, imagine inedită alături de Irina Columbeanu și Antony, fiul lui Mr. Pink

31 oct. 2022, 19:41,
în Cancan ultimă oră

Monica Gabor se poate declara o femeie împlinită. Vedeta s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește împreună cu iubitul ei, Mr. Pink si fiica, Irina Columbeanu. De asemenea, vedeta are o relație apropiată cu fiul partenerului ei, Antony. Recent, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o imagine pe rețelele de socializare unde apare alături de Irina și Antony.

Monica Gabor s-a mutat în SUA, în urmă cu mai bine de zece ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește o viață de vis în America, alături de iubitul ei, Mr. Pink. Alături de ea o are pe Irina, care a decis să părăsească România în urmă cu patru ani. Monica se înțelege foarte bine cu fiul afaceristului chinez, Antony.

Monica Gabor, imagine inedită alături de Irina Columbeanu și Antony, fiul lui Mr. Pink

VIața Monicăi Gabor s-a schimbat complet în momentul în care s-a mutat în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a părăsit România în urmă cu mai bine de zece ani, iar de patru ani o are alături și pe fiica ei, Irina. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de afaceristul chinez Mr. Pink, iar împreună au grijă de copiii lor.

Afaceristul are și el un băiat, dintr-o relație anterioară. Recent, Monica a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare alături de fiica ei, dar și de fiul iubitului ei, Antony. Cei trei par a avea o relație extrem de apropiată.

„Nu contează ce, nu contează când, nu contează unde, vă iubesc pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Monica alături de imaginea în care apare alături de Irina și Antony.

Cei trei apar mergând pe stradă și ținându-se de mână. De asemenea, Monica a postat la InstaStory alte imagini în care apare alături de fiul ei vitreg, dar și de Irina.

Irinel Columbeanu a confirmat că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, iar ea a plecat peste Ocean. Fosta soție a afaceristului de la Izvorani și-a găsit sufletul pereche în SUA în brațele milionarului chinez Mr. Pink. Ulterior, Monica a luat-o și pe Irina în SUA, această decizie fiind una grea pentru Irinel Columbeanu. În cadrul unui podcast, fostul afacerist a confirmat că Monica s-a căsătorit cu Mr. Pink.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale… La vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei”, i-a dezvăluit Irinel Columbeanu lui Ameri Nasrin, în podcastul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *