Prima pagină » Cancan » Monica Gabor i-a transmis un mesaj surorii sale în mediul online. Ce i-a spus Ramonei Gabor, chiar în văzul tuturor

Monica Gabor i-a transmis un mesaj surorii sale în mediul online. Ce i-a spus Ramonei Gabor, chiar în văzul tuturor

21 iun. 2024, 12:45,
BZI.ro, în Cancan

Este cunoscut faptul că Monica Gabor are o relație admirabilă cu surorile ei, chiar dacă nu se întâlnesc atât de des pe cât ar vrea. Cu toate acestea, comunică de fiecare dată când au ocazia și nu ezită să își exprime iubirea și recunoștința reciprocă, inclusiv în public.

De curând înainte de întâlnirea Ramonei Gabor cu Irina Columbeanu în România, sora ei i-a trimis un mesaj surprinzător pe internet.

Ramona Gabor locuiește acum în Dubai

Monica și Ramona Gabor au părăsit România și au trăit în străinătate de mulți ani. Surorile au avut succes și în afara țării. Ramona Gabor locuiește acum în Dubai, unde are o viață de vis și se simte foarte fericită. În schimb, Monica Gabor s-a stabilit în America împreună cu fiica sa, Irina Columbeanu, și cu Mr. Pink.

Deși locuiesc acum la o distanță considerabilă una de cealaltă, încearcă să se întâlnească ori de câte ori agenda le permite. Mai mult decât atât, au conversații frecvente și își împărtășesc toate experiențele și emoțiile.

Ramona Gabor a făcut cursuri de gemologie

Ramona Gabor a explorat domeniul gemologiei, fiind pasionată de universul fascinant al diamantelor. Cu toate că a urmat cursuri în acest sens, investind aproximativ 7.500 de dolari în educația sa în domeniu, nu a decis să-și dezvolte o afacere în această sferă.

„Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice diamant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuirea lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a spus Ramona Gabor.

Monica Gabor i-a transmis un mesaj surorii sale, Ramona

Cu doar câteva zile în urmă, Ramona Gabor a călătorit direct din Dubai în România, unde s-a întâlnit cu nepoata sa, care a venit în vizită la Irinel Columbeanu. Întâlnirea lor a fost evident una foarte emoționantă, iar amândouă s-au bucurat enorm să se reîntâlnească. Puțin mai devreme, Ramona a avut o vacanță de vis în Italia, unde a distribuit mai multe fotografii de călătorie pe rețelele sale sociale, unele dintre ele inclusiv cu Alina, sora lor mai mare.

Firește, Monica Gabor a fost extrem de fericită când le-a văzut pe cele două împreună. Ea a transmis un mesaj emoționant în secțiunea de comentarii, exprimându-le că sunt cele mai bune surori pe care le-ar fi putut avea și, mai important, că le iubește foarte mult.

„Cele mai bune surori din univers! Vă iubesc!”, a scris Monica Gabor în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *