Prima pagină » Cancan » Monica Gabor, gest tandru cu Mr Pink. Cum o răsfață milionarul chinez

Monica Gabor, gest tandru cu Mr Pink. Cum o răsfață milionarul chinez

08 iun. 2022, 11:17,
în Cancan

Recent, Monica Gabor a făcut un gest tandru cu iubitul ei Mr Pink, cu care a petrecut o vacanță de vis în Monaco, unde li s-a alăturat și Ramona, sora mai mică. Fosta soție a lui Columbeanu este de peste zece ani împreună cu milionarul chinez și duce o viață lisită de griji în America. Acum, Monica și Mr Pink și-au oferit un răsfăț nemaipomenit într-o stațiune frecventată de bogatașii planetei.

Monica Gabor trăiește visul american prin Europa, de această dată. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se află într-o vacanță alături de sora ei, Ramona, dar și alături de soțul ei, Mr. Pink. Monica Gabor nu s-a mai ferit să își arate afecțiunea față de cel care, de 10 ani încoace, i-a pus o viață roz, la picioare.

Monica Gabor, gest tandru cu Mr Pink

Surorile Monica și Ramona Gabor și-au încheiat vacanța exclusivistă de la Monaco, iar acum se află în sud-vestul Franței, în regiunea Aquitaine. Surorile Gabor au vizitat locuri de vis din Saint Emilion (comună în departamentul Gironde), din capitala mondială a vinului, Bordeaux, iar răsfățul suprem s-a consumat în Pyla sur Mer, stațiunea micuță de pe Coasta Atlantică franceză, preferată de bogătașii planetei. De aici, Monica a publicat, pe Instagram, o fotografie în care ni-l arată pe Mr Pink, ascuns în spatele unei frunze de palmier, însă suficient cât să-l recunoaștem.

Se pare că Monica a decis să fie mai generoasă cu pozele de cuplu și le-a arătat fanilor virtuali câteva exclusivități: inelul cu diamant galben, masiv, primit de la soțul ei chinez, plimbarea cu avionul privat, dar și un gest tandru, surprins într-o fotografie, în care Monica și Pink apar ținându-se de mână, în avion. Nu sunt multe imaginile cu ei împreună, iar cele mai cunoscute au fost surprinse în vila superbă din Malibu, SUA, acolo unde locuiesc împreună cu Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel, și cu Antony, băiatul lui Mr Pink dintr-o relație anterioară.

Irina Columbeanu învață la colegiu în Malibu

În urmă cu mai bine de trei ani, Irina Columbeanu i se alătura mamei sale în Statele Unite ale Americii, pentru a studia. Atunci, Irinel Columbeanu povestea că i-a fost foarte greu să-și lase fiica să plece, însă a luat decizia cu gândul la viitorul fetei. În prezent, Irina este o elevă foarte bună, care se distinge și prin activitățile desfășurate în afara școlii.

Adolescenta în vârstă de 15 ani a absolvit anul trecut clasa a VIII-a, iar acum este în primul an de colegiu. Recent, Irina Columbeanu a apărut într-un articol în MalibuTimes.com. Fiica Monicăi Gabor este lăudată pentru faptul că practică multiple sporturi și concurează în competiții de baschet, tenis și atletism. Mai mult decât atât, ea este apreciată și pentru implicarea pe care o are în comunitatea din care face parte.

În calitate de membru al Asociației Studențești de la Liceul Malibu, ea susține și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât orală, i-a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tânărul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor mai mari”, scriu jurnaliștii MalibuTimes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *