Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Gabor, cadou surpriză de la fiul lui Mr Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost încântată

Monica Gabor, cadou surpriză de la fiul lui Mr Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost încântată

13 ian. 2023, 10:40,
în Radio

Zilele trecute, Monica Gabor a împlinit 35 de ani și a fost surprinsă cu un cadou superb din partea lui Antony, fiul lui Mr Pink. Bruneta s-a arătat încântată de gestul băiatului și a ținut să împărtășească momentul pe contul de socializare. De menționat că Monica Gabor îl tratează pe Antony ca pe fiul ei, chiar dacă provine din mariajul anterior al lui Mr Pink.

Pe 8 ianuarie 2023, Monica Gabor a ajuns la frumoasa vârstă de 35 de ani și a avut parte de mai multe surprize încântătoare. Astfel, sora cea mică, Ramona, i-a pregătit un colaj cu poze de familie, iar mai multe branduri au răsfățat-o cu daruri trimise prin poștă. Însă de departe, cel mai mult i-a bucurat sufletul cadoul de la fiul vitreg, Antony.

Monica Gabor, cadou surpriză de la fiul lui Mr Pink

Monica Gabor duce o viață lipsită de griji în SUA, acolo unde se află de mai bine de 11 ani. . Monica locuiește în vila din Malibu a milionarului chinez Mr Pink, alături de fiica ei, Irina, și fiul lui Mr Pink dintr-o relație anterioară, Antony, în vârstă de 11 ani. Moni a devenit ca o mamă pentru fiul ei vitreg, iar relația dintre ei este foarte specială, potrivit LPF.

De ziua ei de naștere, Monica a avut parte de o surpriză fabuloasă din partea tânărului Antony, care i-ar fi oferit un inel prețios, un Solitaire, de tipul celor care se oferă la logodne. Chiar Monica a arătat poza cu inelul pe Instagram și a scris că este de la fiul ei: „From my son”. Ea a lăsat acolo și un link care duce către contul de YouTube al fiului ei vitreg. Totuși, este posibil să fi contribuit și tăticul Mr Pink la achiziționarea cadoului, despre care știm că o răsfață pe Monica ori de câte ori are ocazia.

Monica Gabor, mamă pentru fiul soțului ei

În urmă cu trei luni, Monica a publicat o imagine pe Instagram în care apare la plimbare cu cei doi copii, Irina, care are 14 ani, și Antony. De altfel, până ca Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, să se mute definitiv în SUA, Monica și-a exersat rolul de mamă cu Antony, iar puștiul a îndrăgit-o pe loc.

Acesta era foarte mic când tatăl lui s-a îndrăgostit de frumoasa româncă. În 2018, când Irina s-a mutat și ea în vila din Malibu a lui Mr Pink, Antony a câștigat pe loc o soră. Nu este pentru prima dată când Monica se afișează în ipostaze atât de apropiate de fiul ei vitreg, iar oamenii o laudă pentru răbdare și atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024